DEPREMİ YENİDEN YAŞADILAR

Gündem 07.12.2016 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEPREMİ YENİDEN YAŞADILAR

Kocaeli Afet Müdahale Planı'nın bir gereği olarak 15 Aralık'ta yapılacak Saha Tatbikatı için önceki Kavaklı Denizevler Mahallesi'nde prova çalışmaları yapıldı. Tatbikat sırasında katılanlar depremi yeniden yaşadı.

15 Aralık'ta Gölcük Denizevler'de yapılacak TAMP-Kocaeli saha tatbikatının önceki gün ön provası yapıldı. Yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. 17 Ağustos’u yeniden yeniden yaşattı. Kocaeli AFAD Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Nurten Gümüş söz alarak, saha tatbikatı ile ilgili bir sunum yaptı.  Arama kurtarmaya yönelik hizmet gruplarının aktif rol alacağı saha tatbikatının senaryosunu katılımcılarla paylaştı. AFAD haricinde Donanma Komutanlığı'nın, İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın, Sağlık İl Müdürlüğü'nün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün, İl Emniyet Müdürlüğü'nün, Kızılay MAFOM'un, Karayolları Şube Müdürlüğü'nün, SEDAŞ'ın, İZGAZ'ın, Türk Telekom'un, MAGTRAC Gölcük ve Gesotim'in tatbikattaki görevleri ve rolleri aktarılarak prova tatbikatı yapıldı.   GENEL TATBİKAT 15 ARALIK’TA Tatbikat hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesine geçilmeden önce İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul 13 Temmuz 2016'da onaylanarak yürürlüğe giren Kocaeli Afet Müdahale Planı kapsamında takvime bağlı olarak yapılması gerekenleri anlattı. Genel tatbikatın 15 Aralık’ta büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.
Kocaeli Afet Müdahale Planı'nın bir gereği olarak 15 Aralık'ta yapılacak Saha Tatbikatı için önceki Kavaklı Denizevler Mahallesi'nde prova çalışmaları yapıldı. Tatbikat sırasında katılanlar depremi yeniden yaşadı.

15 Aralık'ta Gölcük Denizevler'de yapılacak TAMP-Kocaeli saha tatbikatının önceki gün ön provası yapıldı. Yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. 17 Ağustos’u yeniden yeniden yaşattı. Kocaeli AFAD Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Nurten Gümüş söz alarak, saha tatbikatı ile ilgili bir sunum yaptı.  Arama kurtarmaya yönelik hizmet gruplarının aktif rol alacağı saha tatbikatının senaryosunu katılımcılarla paylaştı. AFAD haricinde Donanma Komutanlığı'nın, İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın, Sağlık İl Müdürlüğü'nün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün, İl Emniyet Müdürlüğü'nün, Kızılay MAFOM'un, Karayolları Şube Müdürlüğü'nün, SEDAŞ'ın, İZGAZ'ın, Türk Telekom'un, MAGTRAC Gölcük ve Gesotim'in tatbikattaki görevleri ve rolleri aktarılarak prova tatbikatı yapıldı.
 
GENEL TATBİKAT 15 ARALIK’TA
Tatbikat hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesine geçilmeden önce İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul 13 Temmuz 2016'da onaylanarak yürürlüğe giren Kocaeli Afet Müdahale Planı kapsamında takvime bağlı olarak yapılması gerekenleri anlattı. Genel tatbikatın 15 Aralık’ta büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.