DERBİ GÖLCÜKSPOR'UN

26.02.2018 - 10:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERBİ GÖLCÜKSPOR'UN

3. Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizi Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği kent derbisinde karşı karşıya geldi.

Zorlu maçı Gölcükspor Cenk’in 86. dakikada attığı nefis golle 1-0 kazandı. 6 maç üst üste kazanan Darıca, rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında büyük bir avantajı elinden kaçırdı. GÖLCÜKSPOR DEFANSI ÇOK İYİYDİ İlk yarıda Gölcükspor Berke ile net bir gol kaçırdı. 16’da kaleciyi karşısında gören Berke, kaleci Gökhan’ı geçemedi. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği ise kenar organizasyonlarla tehlikeli oldu.Cafercan ve Halil de kaleye etkili şutlar çekse de kaleci Sercan gole izin vermedi. Özellikle Gölcükspor savunması ilk yarıda çok gayretli göründü. CENK CENGİZ SOLDAN AVLADI İkinci yarıda Darıca Gençlerbirliği üstünlük golü bulmak için ataklar geliştirdi. Özellikle sol kanatta Halil Çevik, Gölcükspor savunmasını zorladı. Kırmızı Siyahlılarda oyuna sonradan giren Ahmet’in 30 metreden çektiği şut sol kale direğinden döndü. 70’de oyuna giren Cenk Cengiz sol çaprazdan sert bir şut çekti ve 86’da Gölcük’ü öne geçiren golü attı. KALECİ SERCAN DEVLEŞTİ Darıca’da Cafercan altı pastan gol kaçırdı, uzatmalarda Mehmet’in kafa vuruşunda top sağ kale direğinden döndü. Gölcükspor kalecisi Sercan’ın kalesinde devleştiği, Onur Özcan liderliğindeki savunma hattının direnç gösterdiği, akıllı futbolu ile Darıca’dan 3 puan ile dönen Gölcükspor derbiyi kazandı. DARICA GENÇLERBİRLİĞİ:0 GÖLCÜKSPOR:1 STAT: Darıca İlçe HAKEMLER: Süleyman Soyutürk***, Turhan Akbaş***, Çağdaş Yüksel Çağ*** DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan**, Alper** (Dk. 65 Aziz*), Yusuf**, Emrullah**, Alperen**, Cafercan**, Mehmet**, Doğancan** (Dk. 76 Bünyamin*) Hakkı** (Dk. 78 Emrah*), Hayrullah**, Halil** GÖLCÜKSPOR: Sercan****, Furkan Sakı****, Ömer Faruk***, Furkan Özyapı** (Dk. 70 Cenk Cengiz****) Sedat***, İbrahim***, Berke***, Oktay*** (Ahmet**), Selim***, Onur***, Muratcan*** (Dk. 78 Devrim**) SARI KART: Dk. 35 Sedat, Dk. 62 Furkan Özyapı (Gölcük) GOL: Dk. 86 Cenk Cengiz (Gölcükspor)
3. Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizi Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği kent derbisinde karşı karşıya geldi.

Zorlu maçı Gölcükspor Cenk’in 86. dakikada attığı nefis golle 1-0 kazandı. 6 maç üst üste kazanan Darıca, rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında büyük bir avantajı elinden kaçırdı.

GÖLCÜKSPOR DEFANSI ÇOK İYİYDİ

İlk yarıda Gölcükspor Berke ile net bir gol kaçırdı. 16’da kaleciyi karşısında gören Berke, kaleci Gökhan’ı geçemedi. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği ise kenar organizasyonlarla tehlikeli oldu.Cafercan ve Halil de kaleye etkili şutlar çekse de kaleci Sercan gole izin vermedi. Özellikle Gölcükspor savunması ilk yarıda çok gayretli göründü.

CENK CENGİZ SOLDAN AVLADI

İkinci yarıda Darıca Gençlerbirliği üstünlük golü bulmak için ataklar geliştirdi. Özellikle sol kanatta Halil Çevik, Gölcükspor savunmasını zorladı. Kırmızı Siyahlılarda oyuna sonradan giren Ahmet’in 30 metreden çektiği şut sol kale direğinden döndü. 70’de oyuna giren Cenk Cengiz sol çaprazdan sert bir şut çekti ve 86’da Gölcük’ü öne geçiren golü attı.

KALECİ SERCAN DEVLEŞTİ

Darıca’da Cafercan altı pastan gol kaçırdı, uzatmalarda Mehmet’in kafa vuruşunda top sağ kale direğinden döndü. Gölcükspor kalecisi Sercan’ın kalesinde devleştiği, Onur Özcan liderliğindeki savunma hattının direnç gösterdiği, akıllı futbolu ile Darıca’dan 3 puan ile dönen Gölcükspor derbiyi kazandı.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ:0 GÖLCÜKSPOR:1

STAT: Darıca İlçe

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk***, Turhan Akbaş***, Çağdaş Yüksel Çağ***

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan**, Alper** (Dk. 65 Aziz*), Yusuf**, Emrullah**, Alperen**, Cafercan**, Mehmet**, Doğancan** (Dk. 76 Bünyamin*) Hakkı** (Dk. 78 Emrah*), Hayrullah**, Halil**

GÖLCÜKSPOR: Sercan****, Furkan Sakı****, Ömer Faruk***, Furkan Özyapı** (Dk. 70 Cenk Cengiz****) Sedat***, İbrahim***, Berke***, Oktay*** (Ahmet**), Selim***, Onur***, Muratcan*** (Dk. 78 Devrim**)

SARI KART: Dk. 35 Sedat, Dk. 62 Furkan Özyapı (Gölcük)

GOL: Dk. 86 Cenk Cengiz (Gölcükspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.