DERELER TEMİZLENİYOR

Gölcük 02.02.2017 - 08:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERELER TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince İlçedeki derelerin temizliği düzenli olarak yapılıyor.

Gölcük’te bulunan derelerde meydana gelen çevre kirliği nedeniyle Gölcük Belediyesi ekipleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, özellikle dere yatağı içindeki otların ve çöplerin sel sularının akışını engelleyip bazı taşkınlıklara sebep oluşturmaması için derelerdeki ağaç dalları ve çöpler temizleniyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan yetkililer,"Gölcük’lü vatandaşlarımızın derelerimiz ve ormanlarımızın temizliği konusunda gereken hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Derelerimize ve ormanlarımıza sahip çıkalım. Gölcük Belediyesi olarak bizlerde üstümüze düşen görevi her zaman yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz" denildi.
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince İlçedeki derelerin temizliği düzenli olarak yapılıyor.

Gölcük’te bulunan derelerde meydana gelen çevre kirliği nedeniyle Gölcük Belediyesi ekipleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, özellikle dere yatağı içindeki otların ve çöplerin sel sularının akışını engelleyip bazı taşkınlıklara sebep oluşturmaması için derelerdeki ağaç dalları ve çöpler temizleniyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan yetkililer,"Gölcük’lü vatandaşlarımızın derelerimiz ve ormanlarımızın temizliği konusunda gereken hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Derelerimize ve ormanlarımıza sahip çıkalım. Gölcük Belediyesi olarak bizlerde üstümüze düşen görevi her zaman yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.