LASTİK İŞ
ismail

DERNEKLER NORMALLEŞMEYE BAŞLADI

Gölcük 23.06.2020 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERNEKLER NORMALLEŞMEYE BAŞLADI

Korona virüsten dolayı 3 aydır geçici olarak kapalı kalan Dernekler 1 Haziran itibarı ile alınan tedbirler kapsamında ve sosyal mesafe düşünülerek faaliyete geçtiler. Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu 3 ay sonra ilk toplantısını yaparak gündemini açıkladılar.

3 ay sonra ilk toplantısını Dernek binasında gerçekleştiren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda gündemini açıklayan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği başkanı Bülent Denlikol; “biz Eskişehirliler Derneği olarak tüm dünyada ve ülkemizde zor günler yaşamanıza neden olan pandemi sonrası İlk toplantımızı yapıyoruz. Pandemi süreci içinde Eskişehirliler Derneği olarak ihtiyaç sahibi olup bize ulaşan iki ailemize yardım etmek için yardım kampanyasını hayata geçirdik. Farklı ev eşyası, yiyecek, giyecek ve elimizden geldiğince nakit yardımı yapmaya çalıştık. Değerli arkadaşlar Derneğimizin maddi durumu ise bilindiği gibi dernek geliri üyelerden aldığı aidat ve bağışlardır. Bu zor günlerinde fedakarlık yaparak aidatları ödeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her ne kadar aidatları toplamaya çalışsak ta maalesef her dernek gibi derneğimizin kira, elektrik, internet gibi zorunlu giderlerini ödemekte zorluk çekiyoruz. Bu kapsamda öncelikle aidatını ödemeyen üyelerimizle tekrar görüşeceğiz. Yerel yönetimler STK lara sahip çıkmalı ve elinden geldiğince yardımcı olmalı. Derneklerimizin hayata geçireceği projeleri yapmak için kurumların ve Gölcük Belediyesi'nin katkı vermesi gerekmektedir” şeklinde ifade etti. Derneğin etkinlikleri ile ilgili hazırlanan projeler hakkında bilgi veren başkan Denlikol; “biz Eskişehirliler Derneği olarak kültürümüzü tanıtmak için, farklı sosyal sorumluluk projeler ve etkinliklerle Gölcük'e katkı sunmaya devam edeceğiz. Bununla ilgili projelerimiz var. Derneğimizin için önemli olan üye sayımızın artmasıdır. Bu doğrultuda Derneğimize üye kazandırma ve üyelerimizin daha aktif olması konusunda çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ile yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğiz. Yapacağımız tüm etkinlik ve projelerimizi kaymakam belediye başkanı Kent Konseyi ve siz değerli basın mensuplarını ziyaret ederek açıklayacağız” şeklinde konuştu. Fahri Haner
Korona virüsten dolayı 3 aydır geçici olarak kapalı kalan Dernekler 1 Haziran itibarı ile alınan tedbirler kapsamında ve sosyal mesafe düşünülerek faaliyete geçtiler. Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu 3 ay sonra ilk toplantısını yaparak gündemini açıkladılar.

3 ay sonra ilk toplantısını Dernek binasında gerçekleştiren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda gündemini açıklayan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği başkanı Bülent Denlikol; “biz Eskişehirliler Derneği olarak tüm dünyada ve ülkemizde zor günler yaşamanıza neden olan pandemi sonrası İlk toplantımızı yapıyoruz. Pandemi süreci içinde Eskişehirliler Derneği olarak ihtiyaç sahibi olup bize ulaşan iki ailemize yardım etmek için yardım kampanyasını hayata geçirdik. Farklı ev eşyası, yiyecek, giyecek ve elimizden geldiğince nakit yardımı yapmaya çalıştık.

Değerli arkadaşlar Derneğimizin maddi durumu ise bilindiği gibi dernek geliri üyelerden aldığı aidat ve bağışlardır. Bu zor günlerinde fedakarlık yaparak aidatları ödeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her ne kadar aidatları toplamaya çalışsak ta maalesef her dernek gibi derneğimizin kira, elektrik, internet gibi zorunlu giderlerini ödemekte zorluk çekiyoruz. Bu kapsamda öncelikle aidatını ödemeyen üyelerimizle tekrar görüşeceğiz. Yerel yönetimler STK lara sahip çıkmalı ve elinden geldiğince yardımcı olmalı. Derneklerimizin hayata geçireceği projeleri yapmak için kurumların ve Gölcük Belediyesi'nin katkı vermesi gerekmektedir” şeklinde ifade etti.

Derneğin etkinlikleri ile ilgili hazırlanan projeler hakkında bilgi veren başkan Denlikol; “biz Eskişehirliler Derneği olarak kültürümüzü tanıtmak için, farklı sosyal sorumluluk projeler ve etkinliklerle Gölcük'e katkı sunmaya devam edeceğiz. Bununla ilgili projelerimiz var. Derneğimizin için önemli olan üye sayımızın artmasıdır. Bu doğrultuda Derneğimize üye kazandırma ve üyelerimizin daha aktif olması konusunda çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ile yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğiz. Yapacağımız tüm etkinlik ve projelerimizi kaymakam belediye başkanı Kent Konseyi ve siz değerli basın mensuplarını ziyaret ederek açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.