LASTİK İŞ
ismail

DERNEKLER PLATFORMU KONYALILAR'DA TOPLANDI

05.10.2017 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERNEKLER PLATFORMU KONYALILAR'DA TOPLANDI

Belki bilmiyorsunuzdur. Gölcük'te yaklaşık kayıtlı 200 tane dernek var. Ama bunlardan pek çoğu maalesef tabela partisi. Yani ne gelen var giden var, ne de her hangi bir faaliyetleri var. Ama işini iyi yapan derneklerde var. Onları ayrı bir kategoride değerlendiriyoruz.  Bu derneklerden birisi de, içinde toplam 19 derneği bulunduran ve Dönem Başkanlığını Eskişehirler Dernek Başkanı Sevgili Bülent Denlikol'un yaptığı, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu.  2004 yılında kurulan bu dernek her geçen gün büyüyerek, Gölcük için yararlı işler yapmaya devam ediyor. Bu platform, geleneklerine sadık kalarak, her yaptığı olağan toplantısının Ekim Ayı toplantısını, önceki akşam Konya Karamanlılar Derneği lokalinde gerçekleştirdi.  Dönem Başkanı Sevgili Bülent Denlikol, toplantının içeriğini şöyle özetledi: “Değerli arkadaşlar ekim ayı toplantımız Gölcük Konyalılar Karamanlılar derneğinde yapıldı. Toplantımıza Gölcük Günes ilkokul müdürü Süleyman bey ve zambak anaokulu müdürü Emrullah bey katılarak bilgilendirme yaptılar ve platform üyesi derneklere uyguladıkları yüzde yirmi indirim ile alakalı sunum yaptılar. Halk eğitim merkezi folklor hocası Banu hanım da toplantımıza katılarak platform ile birlikte bir folklor çalışması hakkında bilgi verdi. 24 Ekim salı akşamı Değirmendere Kültür Merkezinde yapacağımız Cumhuriyet Şöleni programımız ile alakalı platform üyesi derneklere bilgilendirme yapıldı ve derneklerimizin ortak bir çalışma yaparak bu programı en iyi nasıl sonuçlandırabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk.” Demiş. Bizde Gölcük için bu kadar güzel işler yapan platform başkanı ve yöneticilerini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Belki bilmiyorsunuzdur. Gölcük'te yaklaşık kayıtlı 200 tane dernek var. Ama bunlardan pek çoğu maalesef tabela partisi. Yani ne gelen var giden var, ne de her hangi bir faaliyetleri var. Ama işini iyi yapan derneklerde var. Onları ayrı bir kategoride değerlendiriyoruz. 
Bu derneklerden birisi de, içinde toplam 19 derneği bulunduran ve Dönem Başkanlığını Eskişehirler Dernek Başkanı Sevgili Bülent Denlikol'un yaptığı, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu. 
2004 yılında kurulan bu dernek her geçen gün büyüyerek, Gölcük için yararlı işler yapmaya devam ediyor. Bu platform, geleneklerine sadık kalarak, her yaptığı olağan toplantısının Ekim Ayı toplantısını, önceki akşam Konya Karamanlılar Derneği lokalinde gerçekleştirdi. 
Dönem Başkanı Sevgili Bülent Denlikol, toplantının içeriğini şöyle özetledi: “Değerli arkadaşlar ekim ayı toplantımız Gölcük Konyalılar Karamanlılar derneğinde yapıldı. Toplantımıza Gölcük Günes ilkokul müdürü Süleyman bey ve zambak anaokulu müdürü Emrullah bey katılarak bilgilendirme yaptılar ve platform üyesi derneklere uyguladıkları yüzde yirmi indirim ile alakalı sunum yaptılar. Halk eğitim merkezi folklor hocası Banu hanım da toplantımıza katılarak platform ile birlikte bir folklor çalışması hakkında bilgi verdi.
24 Ekim salı akşamı Değirmendere Kültür Merkezinde yapacağımız Cumhuriyet Şöleni programımız ile alakalı platform üyesi derneklere bilgilendirme yapıldı ve derneklerimizin ortak bir çalışma yaparak bu programı en iyi nasıl sonuçlandırabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk.” Demiş.
Bizde Gölcük için bu kadar güzel işler yapan platform başkanı ve yöneticilerini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.