LASTİK İŞ
ismail

DERNEKLER PLATFORMU TOPLANTI YAPTI

15.09.2020 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DERNEKLER PLATFORMU TOPLANTI YAPTI

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Eylül ayı toplantısını koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde, platform üyesi derneklerin başkan ve yöneticilerinin katılımları ile yaptı. Toplantıda platform ile ilgili önemli kararlar alındı   Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Eylül ayı toplantısını koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında, platforma üye derneklerin başkan ve yöneticilerinin katılımları ile düzenledi. Toplantı, Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Korkut, “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, uzun bir aradan sonra Eylül ayı toplantısını, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında yaptı. Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya’ya, ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  ‘FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ’ Sözlerine devam eden Başkan Korkut, “Toplantımızda 2020 yılı faaliyetleri kapsamında, derneklerimiz tarafından pandemiyi de göz önüne alarak üyelerimize, hemşerilerimize ve Gölcük halkına, dolayısıyla şehrimizi idare eden ve yönetenlere ne gibi katkıda bulunabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Önceliğimiz olan bir konu var: Vatandaşlarımızı salgın belasından korunmak için onları dernekler vasıtasıyla yazılı ve görsel olarak bilgilendirmek adına çalışmalara başlayacağız. Bu konuda da fikirlerimizi ortaya koyacağız” dedi.  ‘PROJE ARAYIŞINA GİRİLECEĞİZ’ Başkan Korkut, açıklamasının sonunda “Kültür etkinliklerinin pandemi sonuna kadar beklenmesi yönünde bir karar alacağız. Bu dönemde insanları kalabalık ortamlara yönlendirmek istemeyiz. Önümüzde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için kaymakamlığımızın programını takip edeceğiz. Kadın kollarımızı daha aktif hale getirmek için proje arayışına girilecek. Mevcut yönetime destek çalışmalarına öncelik verilecek. Son olarak kamu ziyaretleri konusunda da çalışmaları başlatacağız. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda pandemi biter ve rutin çalışmalarımızı yapmaya başlarız” dedi. 

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Eylül ayı toplantısını koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde, platform üyesi derneklerin başkan ve yöneticilerinin katılımları ile yaptı. Toplantıda platform ile ilgili önemli kararlar alındı

 

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Eylül ayı toplantısını koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında, platforma üye derneklerin başkan ve yöneticilerinin katılımları ile düzenledi. Toplantı, Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Korkut, “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, uzun bir aradan sonra Eylül ayı toplantısını, Kocaeli Yörük Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında yaptı. Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya’ya, ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 ‘FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ’

Sözlerine devam eden Başkan Korkut, “Toplantımızda 2020 yılı faaliyetleri kapsamında, derneklerimiz tarafından pandemiyi de göz önüne alarak üyelerimize, hemşerilerimize ve Gölcük halkına, dolayısıyla şehrimizi idare eden ve yönetenlere ne gibi katkıda bulunabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Önceliğimiz olan bir konu var: Vatandaşlarımızı salgın belasından korunmak için onları dernekler vasıtasıyla yazılı ve görsel olarak bilgilendirmek adına çalışmalara başlayacağız. Bu konuda da fikirlerimizi ortaya koyacağız” dedi.

 ‘PROJE ARAYIŞINA GİRİLECEĞİZ’

Başkan Korkut, açıklamasının sonunda “Kültür etkinliklerinin pandemi sonuna kadar beklenmesi yönünde bir karar alacağız. Bu dönemde insanları kalabalık ortamlara yönlendirmek istemeyiz. Önümüzde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için kaymakamlığımızın programını takip edeceğiz. Kadın kollarımızı daha aktif hale getirmek için proje arayışına girilecek. Mevcut yönetime destek çalışmalarına öncelik verilecek. Son olarak kamu ziyaretleri konusunda da çalışmaları başlatacağız. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda pandemi biter ve rutin çalışmalarımızı yapmaya başlarız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.