LASTİK İŞ
ismail

DERNEKLER PLATFORMUNDAN ÖĞRENCİLERE BAYRAK

Eğitim 22.04.2019 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERNEKLER PLATFORMUNDAN ÖĞRENCİLERE BAYRAK

Gölcük Kültür Dernekleri platformu dönem başkanı Yasin Aslan ve yönetimi ile birlikte Gölcük Oyak İlkokulu öğrencilerini okulda ziyaret ederek bayrak ve kalem hediye ettiler.

23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk Bayramı dolayısı ile tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de etkinlikler yapılıyor. Bayram kutlamalar kapsamında ilçemizde hizmet veren Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Yasin Aslan ve yönetimi 2019 etkinliklerini ilk olarak okulda öğrencilere bayrak ve kalem hediye ederek başladılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkan Yasın Aslan ve yönetimi dün Gölcük Oyak İlkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek bayramını kutlayarak bayrak ve kalem hediye ettiler. Ardından kısa bir açıklama yapan başkan Yasin Aslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı okulda ziyaret ederken kendilerine ufak bir hediyemizi vermek istedik. Çünkü bu gün çocuklarımızın günüdür. Bu önemli günü ulu önder Atatürk çocuklarımıza hediye etti” dedi.   Fahri Haner     
Gölcük Kültür Dernekleri platformu dönem başkanı Yasin Aslan ve yönetimi ile birlikte Gölcük Oyak İlkokulu öğrencilerini okulda ziyaret ederek bayrak ve kalem hediye ettiler.

23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk Bayramı dolayısı ile tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de etkinlikler yapılıyor. Bayram kutlamalar kapsamında ilçemizde hizmet veren Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Yasin Aslan ve yönetimi 2019 etkinliklerini ilk olarak okulda öğrencilere bayrak ve kalem hediye ederek başladılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkan Yasın Aslan ve yönetimi dün Gölcük Oyak İlkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek bayramını kutlayarak bayrak ve kalem hediye ettiler. Ardından kısa bir açıklama yapan başkan Yasin Aslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı okulda ziyaret ederken kendilerine ufak bir hediyemizi vermek istedik. Çünkü bu gün çocuklarımızın günüdür. Bu önemli günü ulu önder Atatürk çocuklarımıza hediye etti” dedi.

 

Fahri Haner   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.