LASTİK İŞ
ismail

DERNEKLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

18.03.2018 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERNEKLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği , 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında konser düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında konser düzenlendi.   Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Gölcük Değirmendere Musiki Derneği tarafından, Değirmendere Kültür Merkezi'nde Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen konser büyük ilgi gördü.   siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşların katıldığı programda, Gölcük Şirinköy İlkokulu 1A sınıfı öğrencisi Havin Beyza Çelik, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.   Gölcük Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, burada yaptığı konuşmada, 18 Mart Çanakkale Savaşı'nda düşmanların, vatan toprakları için ateş ve çeliğe karşı mücadele eden Mehmetçikleri geçemediklerini belirterek, "Çanakkale dünyanın en kanlı ve en onurlu savunmasıdır. Aynı zamanda dünyaya insanlık dersidir. Biz de her yıl olduğu gibi bu yılda bu etkinliklerimizi düzenleyerek şehitlerimizi anıyoruz." diye konuştu. Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ise, bundan 103 yıl önce dünyanın en donanımlı ordularının vatan topraklarının işgal girişimini, topyekün direnerek püskürten Türk Milleti tarihin akışını değiştirdiğini ifade ederek, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu vatan, en büyük mirasımızdır." dedi. Konuşmaların ardından beraber ve solo olarak "Çanakkale" konulu marşların ve türkülerin söylendiği konser devam etti.        
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği , 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında konser düzenlendi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında konser düzenlendi.
 
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Gölcük Değirmendere Musiki Derneği tarafından, Değirmendere Kültür Merkezi'nde Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen konser büyük ilgi gördü.
 
siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşların katıldığı programda, Gölcük Şirinköy İlkokulu 1A sınıfı öğrencisi Havin Beyza Çelik, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.
 
Gölcük Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, burada yaptığı konuşmada, 18 Mart Çanakkale Savaşı'nda düşmanların, vatan toprakları için ateş ve çeliğe karşı mücadele eden Mehmetçikleri geçemediklerini belirterek, "Çanakkale dünyanın en kanlı ve en onurlu savunmasıdır. Aynı zamanda dünyaya insanlık dersidir. Biz de her yıl olduğu gibi bu yılda bu etkinliklerimizi düzenleyerek şehitlerimizi anıyoruz." diye konuştu.
Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ise, bundan 103 yıl önce dünyanın en donanımlı ordularının vatan topraklarının işgal girişimini, topyekün direnerek püskürten Türk Milleti tarihin akışını değiştirdiğini ifade ederek, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu vatan, en büyük mirasımızdır." dedi.
Konuşmaların ardından beraber ve solo olarak "Çanakkale" konulu marşların ve türkülerin söylendiği konser devam etti.
 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.