LASTİK İŞ
ismail

DERS SAATLERİ VE SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI

Eğitim 06.10.2020 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DERS SAATLERİ VE SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında yeni eğitim dönemi başladı. 7 Bölüm 28 Branşta eğitim verilen Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında, Batı Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Din Musikisi, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar ve Bale bölümlerinde yüz yüze eğitimler başladı.   TÜM TEDBİRLER ALINDI Büyükşehir Konservatuvarında öğrenciler, Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yer alan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda, Seka Kültür Alanında yer alan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi’nde, Anıtparkta yer alan Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nde ve SDKM’de yer alan bale salonunda temel sanat eğitimi alıyor.  Eğitim öncesi sınıflarda dezenfekte işlemi yapıldı. Eğitim merkezlerinin girişleri ile belirli alanlarına el hijyeni için dezenfektanlar konuldu   UZAKTAN EĞİTİMİN ARDINDAN Covid-19 Pandemisi sebebiyle bu yıl yetenek sınavıyla yeni öğrenci almayan konservatuvarda dersler uzaktan eğitimle online veriliyordu. 28 Eylül Pazartesi itibariyle yüz yüze eğitimlerin verilmeye başlandığı Büyükşehir Belediye Konservatuvarında, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyularak yeni eğitim dönemi başladı.   DERS SAATLERİ VE SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI Hijyen, mesafe, maske kurallarına uyularak verilen derslerin sonunda sınıflar havalandırılıyor. Birebir eğitimler 30 dk. yapılırken; solfej ve nazariyat gibi toplu eğitimler konferans salonu ve büyük sınıflarda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılıyor.  Sınıflardaki öğrenci sayısı ve ders saatleri pandemi tedbirleri kapsamında azaltıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında yeni eğitim dönemi başladı. 7 Bölüm 28 Branşta eğitim verilen Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında, Batı Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Din Musikisi, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar ve Bale bölümlerinde yüz yüze eğitimler başladı.

 

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Büyükşehir Konservatuvarında öğrenciler, Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yer alan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda, Seka Kültür Alanında yer alan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi’nde, Anıtparkta yer alan Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nde ve SDKM’de yer alan bale salonunda temel sanat eğitimi alıyor.  Eğitim öncesi sınıflarda dezenfekte işlemi yapıldı. Eğitim merkezlerinin girişleri ile belirli alanlarına el hijyeni için dezenfektanlar konuldu

 

UZAKTAN EĞİTİMİN ARDINDAN

Covid-19 Pandemisi sebebiyle bu yıl yetenek sınavıyla yeni öğrenci almayan konservatuvarda dersler uzaktan eğitimle online veriliyordu. 28 Eylül Pazartesi itibariyle yüz yüze eğitimlerin verilmeye başlandığı Büyükşehir Belediye Konservatuvarında, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyularak yeni eğitim dönemi başladı.

 

DERS SAATLERİ VE SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI

Hijyen, mesafe, maske kurallarına uyularak verilen derslerin sonunda sınıflar havalandırılıyor. Birebir eğitimler 30 dk. yapılırken; solfej ve nazariyat gibi toplu eğitimler konferans salonu ve büyük sınıflarda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılıyor.  Sınıflardaki öğrenci sayısı ve ders saatleri pandemi tedbirleri kapsamında azaltıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.