LASTİK İŞ
ismail

DERS ZİLİ ÇALDI

Eğitim 09.09.2019 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERS ZİLİ ÇALDI

2019- 2020 eğitim öğretim yılı bu gün başlamasıyla Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından 827 öğrenciye çanta ve çanda içerisinde okul kırtasiye dağıtımını gerçekleştirdiler.

2019-2020 eğitim ve öğretimin başlamasıyla KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine KSO başkanı Ayhan Zeytin ve yönetimi tarafından okulda bulunan 827 öğrenciye çanda ve kırtasiye yardımı yapıldı. Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, KSO başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri katılım sağladılar.   ÇOK ÇALIŞIN BAŞARILI OLUN Törende çanta dağıtımı öncesinde Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “ben Gölcük’e yeni atanan Kaymakam Cengiz Karabulut. Öncelikle 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılınız hayırlı ve uğurlu olsun, değerli çocuklar, bizim sizden istediğimiz çok çalışarak başarılı olmanızdır. Bu başarıyı her zaman sizden bekliyoruz. Bu güne kadar eğitim ve öğretimde ilçemiz daima başarılı olmuştur. Bizde bu başarını devamını sizden bekliyoruz. KSO başkanımız ve yönetimi bu okulumuzu yaptıktan sonra eğitime katkı sağlamak amacı ile sizlere kırtasiye ve okul çantalarını getirmiş. Bizde bunları bu gün burada sizlere vereceğiz. Ben burada KSO balkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.     ÜLKENİN HEDEFLERİNİ SZİLER GERÇEKLEŞTİRECEKSİNİZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “sevgili gençler Türkiye’nin hedefleri var. Türkiye’nin hedefleri 2023- 2053 ve 2071 hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Bunu nasıl yapacaksınız? Yunus Emre’nin dediği gibi ilim bilimdir ilim kendini bilmektir. Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır. Bunun için evvela hayatı tanımak için okula geleceğiz. Hayata bizi hazırlayan en önemli basamak okuldur. Sadece burada öğrendikleriniz sizin bilgi kapasitenizi artırmakla kalmaz aynı zamanda sizi hayata hazırlar. Değerli öğrenciler sadece okula meslek için okula gelinmez. Sizin Türkiye’nin genç nüfusunu Dünya üzerindeki vizyonu omzunda gerçekleştirilecek. Sizde hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız ve muasır medeniyetler seviyesine çıkacaksınız” dedi.   EĞİTİME KATKI DEVAM EDECEK KSO başkanı Adnan Zeytinoğlu; “öncelikle 2019- 2020 eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olmasını dilerim bu yılda eğitim ve öğretimin başlamasıyla sizlere hediyeler aldık. Bu hediyeleri sizlere dağıtacağız. Eğitim ve öğretim yılında başarılı olmanızı Dilerim” dedi.   Öğrencilere çantalar dağıtımı yapıldı. Ardından Gölcük Protokolü okul öğretmenlerini öğretmenler odasında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Kaymakam Karabulut; “bu gün okullar açıldı. Sizler öğrencilerimizi eğiterek yön veriyorsunuz. Öğrencilerimizi çok iyi bir şekilde yetiştirmeniz çok önemlidir. Öğrenci velilerimizle daima iletişime geçerken, evlerine giderek ziyaretlerinizi yapın. Çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatansever bireyleri yetiştirin” dedi.   Fahri Haner      
2019- 2020 eğitim öğretim yılı bu gün başlamasıyla Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından 827 öğrenciye çanta ve çanda içerisinde okul kırtasiye dağıtımını gerçekleştirdiler.

2019-2020 eğitim ve öğretimin başlamasıyla KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine KSO başkanı Ayhan Zeytin ve yönetimi tarafından okulda bulunan 827 öğrenciye çanda ve kırtasiye yardımı yapıldı. Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, KSO başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri katılım sağladılar.

 

ÇOK ÇALIŞIN BAŞARILI OLUN

Törende çanta dağıtımı öncesinde Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “ben Gölcük’e yeni atanan Kaymakam Cengiz Karabulut. Öncelikle 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılınız hayırlı ve uğurlu olsun, değerli çocuklar, bizim sizden istediğimiz çok çalışarak başarılı olmanızdır. Bu başarıyı her zaman sizden bekliyoruz. Bu güne kadar eğitim ve öğretimde ilçemiz daima başarılı olmuştur. Bizde bu başarını devamını sizden bekliyoruz. KSO başkanımız ve yönetimi bu okulumuzu yaptıktan sonra eğitime katkı sağlamak amacı ile sizlere kırtasiye ve okul çantalarını getirmiş. Bizde bunları bu gün burada sizlere vereceğiz. Ben burada KSO balkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

 

 

ÜLKENİN HEDEFLERİNİ SZİLER GERÇEKLEŞTİRECEKSİNİZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “sevgili gençler Türkiye’nin hedefleri var. Türkiye’nin hedefleri 2023- 2053 ve 2071 hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Bunu nasıl yapacaksınız? Yunus Emre’nin dediği gibi ilim bilimdir ilim kendini bilmektir. Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır. Bunun için evvela hayatı tanımak için okula geleceğiz. Hayata bizi hazırlayan en önemli basamak okuldur. Sadece burada öğrendikleriniz sizin bilgi kapasitenizi artırmakla kalmaz aynı zamanda sizi hayata hazırlar. Değerli öğrenciler sadece okula meslek için okula gelinmez. Sizin Türkiye’nin genç nüfusunu Dünya üzerindeki vizyonu omzunda gerçekleştirilecek. Sizde hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız ve muasır medeniyetler seviyesine çıkacaksınız” dedi.

 

EĞİTİME KATKI DEVAM EDECEK

KSO başkanı Adnan Zeytinoğlu; “öncelikle 2019- 2020 eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olmasını dilerim bu yılda eğitim ve öğretimin başlamasıyla sizlere hediyeler aldık. Bu hediyeleri sizlere dağıtacağız. Eğitim ve öğretim yılında başarılı olmanızı Dilerim” dedi.

 

Öğrencilere çantalar dağıtımı yapıldı. Ardından Gölcük Protokolü okul öğretmenlerini öğretmenler odasında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Kaymakam Karabulut; “bu gün okullar açıldı. Sizler öğrencilerimizi eğiterek yön veriyorsunuz. Öğrencilerimizi çok iyi bir şekilde yetiştirmeniz çok önemlidir. Öğrenci velilerimizle daima iletişime geçerken, evlerine giderek ziyaretlerinizi yapın. Çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatansever bireyleri yetiştirin” dedi.

 

Fahri Haner  

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.