DERSİMİZ LÖSEMİ

Eğitim 05.11.2019 - 12:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERSİMİZ LÖSEMİ

Lösemi haftası dolayısı ile Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri Lösemilere destek vermek ve lösemilileri anlamak için maske taktılar.

Lösemi haftası dolayısı ile Gölcük’te bulunan okullarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Gölcük Piyalepaşa İlkokulunda 3 A ve 3 C sınıf öğrencileri Lösemi çocukları destek ve anlamak için öğretmenleri Funda Alkaya ile Elif Yılmazsoy nezaretinde gün boyu maske takarak ders çalıştılar. Bu etkinliğe okul müdürü Songül Bayraktar maske takarak katıldı. Kısa bir açıklama yapan okul müdürü Songül Bayraktar; “her yıl olduğu gibi bu yılda lösemi haftasında okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu yılda bu hafta Lösemi haftası dolayısı ile Lösemi çocukları anlamak ve destek amaçlı öğrencilerimiz tarafından maske takılarak destek oldular. Buradaki asıl amaç hastalığında ve sağlığında biri birimizi anlamak, aynı zamanda destek olmaktır. Burada öğrencilerimiz önemli bir etkinlik gerçekleştirdiler. Ben kendilerini kutlarım. Öğrencilerimiz aldıkları maskeleri gün boyu takarak derslerine devam ettiler” dedi.     Fahri Haner
Lösemi haftası dolayısı ile Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri Lösemilere destek vermek ve lösemilileri anlamak için maske taktılar.

Lösemi haftası dolayısı ile Gölcük’te bulunan okullarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Gölcük Piyalepaşa İlkokulunda 3 A ve 3 C sınıf öğrencileri Lösemi çocukları destek ve anlamak için öğretmenleri Funda Alkaya ile Elif Yılmazsoy nezaretinde gün boyu maske takarak ders çalıştılar. Bu etkinliğe okul müdürü Songül Bayraktar maske takarak katıldı.

Kısa bir açıklama yapan okul müdürü Songül Bayraktar; “her yıl olduğu gibi bu yılda lösemi haftasında okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu yılda bu hafta Lösemi haftası dolayısı ile Lösemi çocukları anlamak ve destek amaçlı öğrencilerimiz tarafından maske takılarak destek oldular. Buradaki asıl amaç hastalığında ve sağlığında biri birimizi anlamak, aynı zamanda destek olmaktır. Burada öğrencilerimiz önemli bir etkinlik gerçekleştirdiler. Ben kendilerini kutlarım. Öğrencilerimiz aldıkları maskeleri gün boyu takarak derslerine devam ettiler” dedi.  

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.