DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI AÇILDI

Eğitim 06.10.2020 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI AÇILDI

2020- 2021 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde çeşitli kurslar açılırken, lise mezunlarına yönelik Destekleme ve yetiştirme Kursları açıldı.

Eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde bünyesinde kurslar açılmaya başlandı. Açılan bu kurslar kapsamında mezun lise öğrencilerine yönelik Destekleme ve yerleştirme kursu açıldı. Bu kurslarla ilgili tüm usta öğreticilerin başvuruları alınarak tamamlandı. Vatandaşları n talebi üzerine uygun kurslar için talepler alınacak.   Açılan kurslarla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “eğitin ve öğretimin başlamasıyla birlikte kurumumuz tarafından merkezi binamızda KOVİT-19 Virüsüne karşı önlem alınarak kurslarımızı açmaya başladık. Bu günde yine merkez binamızda Lise mezunlarına yönelik Destekleme ve yerleştirme kurslarımız açıldı. Kursa katılmak için öğrencilerimiz müracaatlarını yapabilirler.   Kurslarımıza yönelik usta öğreticilerinin başvurularını aldık. Vatandaşlarımızı talebi üzerine istediği branşta kurslar açılacaktır. Burada önemli bir konumuzda Açık lise ve açık ortaokulu yeni kayıt ve kayıt yenileme 09- 10 2020 tarihinde sona erecek. Bu yeni kayıt ve kayıt yenilemede süre uzatılmaz. Yeni kayıt ve kayıt yenileme yapmayan öğrencilerimiz Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü üze gelerek kayıtlarını yapmaları gerekir” dedi.   Fahri Haner   
2020- 2021 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde çeşitli kurslar açılırken, lise mezunlarına yönelik Destekleme ve yetiştirme Kursları açıldı.

Eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde bünyesinde kurslar açılmaya başlandı. Açılan bu kurslar kapsamında mezun lise öğrencilerine yönelik Destekleme ve yerleştirme kursu açıldı. Bu kurslarla ilgili tüm usta öğreticilerin başvuruları alınarak tamamlandı. Vatandaşları n talebi üzerine uygun kurslar için talepler alınacak.

 

Açılan kurslarla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “eğitin ve öğretimin başlamasıyla birlikte kurumumuz tarafından merkezi binamızda KOVİT-19 Virüsüne karşı önlem alınarak kurslarımızı açmaya başladık. Bu günde yine merkez binamızda Lise mezunlarına yönelik Destekleme ve yerleştirme kurslarımız açıldı. Kursa katılmak için öğrencilerimiz müracaatlarını yapabilirler.

 

Kurslarımıza yönelik usta öğreticilerinin başvurularını aldık. Vatandaşlarımızı talebi üzerine istediği branşta kurslar açılacaktır. Burada önemli bir konumuzda Açık lise ve açık ortaokulu yeni kayıt ve kayıt yenileme 09- 10 2020 tarihinde sona erecek. Bu yeni kayıt ve kayıt yenilemede süre uzatılmaz. Yeni kayıt ve kayıt yenileme yapmayan öğrencilerimiz Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü üze gelerek kayıtlarını yapmaları gerekir” dedi.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.