DEV MAÇ ÖNCESİ MESAJLAR

Spor 13.12.2018 - 10:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEV MAÇ ÖNCESİ MESAJLAR

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak. Lider Değirmendere ile 1 puan gerisindeki İlimtepe Futbol Kulübü, Körfez Esentepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek ve mücadele 15.15’te başlayacak. KARA: BU GÜCE SAHİBİZ Maç öncesi her iki takımdan da samimi mesajlar geldi. Play-Off’lar için kaleci Tümay ile anlaşan Değirmenderespor’da Kulüp Başkanı Severcan Kara “İlimtepe’nin projesi hepimize örnek olmalı. Üniversiteden gencecik futbolcuları bir araya getirdiler, iyi bir sinerji yakaladılar ve çok iyi yoldalar. Biz de son 6 maçtır puan kaybı yaşamıyoruz. Renkli, heyecanlı, çekişmeli bir maç olacaktır. Tabii ki Körfez’den yenilmeden dönmek istiyoruz. Bunu başaracak bir kadroya sahibiz. İki takıma da başarılar diliyorum” dedi. ÖZKAN: EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan ise “Değirmendere köklü bir kulüp ve bu sezon iyi bir kadro ile mücadele ediyorlar. İlk maçta erken bulduğumuz goller elimizi güçlendirdi. Pazar günü böyle bir maç olmayacağının farkındayız. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.Zaten Play-Off’ta da rakibimiz olacak. Değirmendere’yi en iyi şekilde karşılayacağız. İnanıyorum ki maçta dostluk kazanacak” ifadelerine yer verdi
Süper Amatör Lig B Grubu’nda Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak. Lider Değirmendere ile 1 puan gerisindeki İlimtepe Futbol Kulübü, Körfez Esentepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek ve mücadele 15.15’te başlayacak.

KARA: BU GÜCE SAHİBİZ

Maç öncesi her iki takımdan da samimi mesajlar geldi. Play-Off’lar için kaleci Tümay ile anlaşan Değirmenderespor’da Kulüp Başkanı Severcan Kara “İlimtepe’nin projesi hepimize örnek olmalı. Üniversiteden gencecik futbolcuları bir araya getirdiler, iyi bir sinerji yakaladılar ve çok iyi yoldalar. Biz de son 6 maçtır puan kaybı yaşamıyoruz. Renkli, heyecanlı, çekişmeli bir maç olacaktır. Tabii ki Körfez’den yenilmeden dönmek istiyoruz. Bunu başaracak bir kadroya sahibiz. İki takıma da başarılar diliyorum” dedi.

ÖZKAN: EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan ise “Değirmendere köklü bir kulüp ve bu sezon iyi bir kadro ile mücadele ediyorlar. İlk maçta erken bulduğumuz goller elimizi güçlendirdi. Pazar günü böyle bir maç olmayacağının farkındayız. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.Zaten Play-Off’ta da rakibimiz olacak. Değirmendere’yi en iyi şekilde karşılayacağız. İnanıyorum ki maçta dostluk kazanacak” ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.