DEVA'DAN KONGREYE DAVET

Asayiş 27.11.2020 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA'DAN KONGREYE DAVET

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacanın Kocaeli il kongresine için davetlere devam ediyor.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi  Türk Harbiş Sedikasını, Temad’ı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret ederek kongreye davet etti. Başkan Yücel “Demokrasi ve Atlım Partisi Kocaeli Teşkilatlarının heyecanla beklediği Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Partiler ve Kocaeli halkı tarafından kent girişinde Saat 11:00 da karşılanacak ve konvoy halinde Sekapark'ta modern kongre merkezine geçilecek. İl Kongresinde bir konuşma yapacak olan Genel Başkanımız Babacan daha sonra İzmit çarşı merkezinde esnafı ziyaret ettikten sonra Parti binasının açılışını gerçekleştirecek. Burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra şehrimizden ayrılacak. İl Kongresi ve Parti binamızın açılışı için Gölcük teşkilatı olarak arkadaşlarımız halkımıza davetiye ve broşür dağıtımını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Türkiye'nin DEVASI olma yolundaki DEVA Partisinin İl kongresi ve İl binası açılışına bütün Gölcük halkını davet ediyorum. Davetiye ve broşür dağıtımında halkımızın gösterdiği teveccühe şükranlarımı sunuyorum”dedi.
DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacanın Kocaeli il kongresine için davetlere devam ediyor.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi  Türk Harbiş Sedikasını, Temad’ı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret ederek kongreye davet etti.

Başkan Yücel “Demokrasi ve Atlım Partisi Kocaeli Teşkilatlarının heyecanla beklediği Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Partiler ve Kocaeli halkı tarafından kent girişinde Saat 11:00 da karşılanacak ve konvoy halinde Sekapark'ta modern kongre merkezine geçilecek. İl Kongresinde bir konuşma yapacak olan Genel Başkanımız Babacan daha sonra İzmit çarşı merkezinde esnafı ziyaret ettikten sonra Parti binasının açılışını gerçekleştirecek.
Burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra şehrimizden ayrılacak. İl Kongresi ve Parti binamızın açılışı için Gölcük teşkilatı olarak arkadaşlarımız halkımıza davetiye ve broşür dağıtımını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Türkiye'nin DEVASI olma yolundaki DEVA Partisinin İl kongresi ve İl binası açılışına bütün Gölcük halkını davet ediyorum. Davetiye ve broşür dağıtımında halkımızın gösterdiği teveccühe şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.