DEVA'DAN TEMAD'A ZİYARET

Gündem 17.10.2020 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA'DAN TEMAD'A ZİYARET

TEMAD'ın 36. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel ve il yönetimi ile birlikte TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve dernek üyelerini ziyaret ederek derneğin 36. Yıldönümünü kutladılar.

TEMAD'ın 36. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü; “bu gün bu günümüzde bizleri ziyaret eden değerli meslek taşım ve DEVA Partisinin ilçe başkanı Sedat Yücel ve yönetimi, aynı zamanda il yönetiminden Gamze Kemahlı Durmaz çok teşekkür ederim” dedi. DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel; “bu gün dünya astsubaylar günü ve aynı zamanda TEMAD Gölcük şubemizin kuruluşun 36. Yıldönümüdür. TEMAD Kocaeli ilimizin gözdesi olan bir kuruluşumuzdur. Bende depremden sonra bu kuruluşumuzda başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Yani burada tüm arkadaşlarımız ayrı bir görev yapmışlardır. Gölcük 170 bin bir nüfusa sahiptir. Gölcük ilçemizde yaklaşık 40 bin astsubay var buda ilçemizin nüfusunun dörtte birine tekamül ediyor. Bir kez daha Derneğimizin 36. Yıldönümünü kutlar nice sağlıklı yaşamlar dilerim” dedi.
TEMAD'ın 36. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel ve il yönetimi ile birlikte TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve dernek üyelerini ziyaret ederek derneğin 36. Yıldönümünü kutladılar.

TEMAD'ın 36. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü; “bu gün bu günümüzde bizleri ziyaret eden değerli meslek taşım ve DEVA Partisinin ilçe başkanı Sedat Yücel ve yönetimi, aynı zamanda il yönetiminden Gamze Kemahlı Durmaz çok teşekkür ederim” dedi.


DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel; “bu gün dünya astsubaylar günü ve aynı zamanda TEMAD Gölcük şubemizin kuruluşun 36. Yıldönümüdür. TEMAD Kocaeli ilimizin gözdesi olan bir kuruluşumuzdur. Bende depremden sonra bu kuruluşumuzda başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Yani burada tüm arkadaşlarımız ayrı bir görev yapmışlardır. Gölcük 170 bin bir nüfusa sahiptir. Gölcük ilçemizde yaklaşık 40 bin astsubay var buda ilçemizin nüfusunun dörtte birine tekamül ediyor. Bir kez daha Derneğimizin 36. Yıldönümünü kutlar nice sağlıklı yaşamlar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.