LASTİK İŞ
ismail

DEVA SAHAYA İNDİ

Asayiş 27.01.2021 - 19:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA SAHAYA İNDİ

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi, İYİ Parti ve Saadet Partisini ziyaret etti.

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi, İYİ Parti ve Saadet Partisini ziyaret etti. Önce İYİ Parti Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti ilçe Başkan İsmail Aynacı "Deva Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Sedat Yücel Bey ve yönetim kurulu mazbatasını aldıktan sonra ilk siyasi parti ziyareti olarak İYİ Partimizde ağırladık. Memleketimiz başta olmak üzere Gölcük'ümüzün sorunlarını konuştuk. Samimi ve güzel sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz"dedi. Gölcük DEVA Partisi İYİ Parti ziyaretinin ardından Gölcük SPyi ziyaret etti.   Sonra SPyi ziyaret etti Gölcük SP ilçe Başkanı Yaşar Yıldız "İlçe kongrelerini gerçekleştiren Deva Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Yönetim kurulu üyeleri Saadet partisi Gölcük ilçe başkanlığımıza ziyarete geldiler. İlçe gündemi ile ilgili İlçe sorunlarının tespiti ve çözüm yolları noktasında fikir verişinde bulunulup, samimi bir ortamda ziyaret gerçekleşti teşekkür ederiz"dedi.   Ziyaretlerimiz devam edecek Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel " Ülkemizin olmazsa olmazı demokrasinin ana damarı siyasi partileri ziyaret ederek sahaya indik. Daha önce Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kent hakkında düşüncelerimiz aktardık. Sonrasında siyasi parti ziyaretlerine ilk olarak Gölcük İYİ Parti teşkilatını ziyaret ederek ülke ve ilçe sorunları hakkında değerlendirmede bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İYİ Parti ziyaretimizin ardından Gölcük Saadet Partisi ilçe teşkilatını ziyaret ederek istişareler yaptık. İlçemizin güzide teşkilatlarını ayrım gözetmeksizin ziyaret edip, ilçemiz ve ülkemiz hakkında değerlendirmede bulunurken partimizin düşüncelerini, projelerini kendilerine aktarma fırsatı buluyoruz. Geçmiş tecrübelerimizden yola çıkarak daha iyi bir Gölcük daha iyi Türkiye için  katılımcı demokrasiyi önemsediğimizin altını çiziyorum. Bu minvalde ilçemizdeki diğer partileri, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek teşkilatımızı tanıtamaya devam edeceğiz. Gölcük SP teşkilatına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim"dedi
Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi, İYİ Parti ve Saadet Partisini ziyaret etti.

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi, İYİ Parti ve Saadet Partisini ziyaret etti.

Önce İYİ Parti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti ilçe Başkan İsmail Aynacı "Deva Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Sedat Yücel Bey ve yönetim kurulu mazbatasını aldıktan sonra ilk siyasi parti ziyareti olarak İYİ Partimizde ağırladık. Memleketimiz başta olmak üzere Gölcük'ümüzün sorunlarını konuştuk. Samimi ve güzel sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz"dedi. Gölcük DEVA Partisi İYİ Parti ziyaretinin ardından Gölcük SPyi ziyaret etti.

 

Sonra SPyi ziyaret etti

Gölcük SP ilçe Başkanı Yaşar Yıldız "İlçe kongrelerini gerçekleştiren Deva Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Yönetim kurulu üyeleri Saadet partisi Gölcük ilçe başkanlığımıza ziyarete geldiler. İlçe gündemi ile ilgili İlçe sorunlarının tespiti ve çözüm yolları noktasında fikir verişinde bulunulup, samimi bir ortamda ziyaret gerçekleşti teşekkür ederiz"dedi.

 

Ziyaretlerimiz devam edecek

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel " Ülkemizin olmazsa olmazı demokrasinin ana damarı siyasi partileri ziyaret ederek sahaya indik. Daha önce Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kent hakkında düşüncelerimiz aktardık. Sonrasında siyasi parti ziyaretlerine ilk olarak Gölcük İYİ Parti teşkilatını ziyaret ederek ülke ve ilçe sorunları hakkında değerlendirmede bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İYİ Parti ziyaretimizin ardından Gölcük Saadet Partisi ilçe teşkilatını ziyaret ederek istişareler yaptık. İlçemizin güzide teşkilatlarını ayrım gözetmeksizin ziyaret edip, ilçemiz ve ülkemiz hakkında değerlendirmede bulunurken partimizin düşüncelerini, projelerini kendilerine aktarma fırsatı buluyoruz. Geçmiş tecrübelerimizden yola çıkarak daha iyi bir Gölcük daha iyi Türkiye için  katılımcı demokrasiyi önemsediğimizin altını çiziyorum. Bu minvalde ilçemizdeki diğer partileri, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek teşkilatımızı tanıtamaya devam edeceğiz. Gölcük SP teşkilatına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim"dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.