DEVE KESİLMEKTEN KURTULDU

09.12.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVE KESİLMEKTEN KURTULDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Kışla’da yaptırılacak olan Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin temel atma töreninde Pazarcılar Odası’nın keseceği deve kesilmekten kurtuldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Kışla’da yaptırılacak olan Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin temel atma töreni yarın gerçekleştirilecek. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ise törende deve keseceklerini açıklamış, bugün ise deveyi Yürüyüş Yolu’nda gezdirmişti. Kocaeli Hayvan Hakları Savunucuları Derneği ise devenin kesilmesine karşı çıkmış, konuyu yerel yöneticilerle paylaşmıştı. Görüşmeler sonucunda KOHAYDER’in çabaları olumlu şekilde sonuçlandı.   DOĞAYA KAVUŞACAK KOHAYDER’den yapılan açıklamada, ‘’Dün akşamdan beri yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda, az önce devenin kesilmeyeceği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yaşam alanına bağışlandığı haberini almış bulunmaktayız. Konuyla yakından ilgilenen başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olmak üzere Sayın Muhammet Feyzi Karabıyık'a İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu'na, duyarlı gazetecilerimize, destek veren tüm ilgililere ve takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Biz de devenin yaşam alanından kareler sunmak üzere konunun takipçisi olacağımızı belirtiriz’’ ifadelerine yer verildi. 
Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Kışla’da yaptırılacak olan Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin temel atma töreninde Pazarcılar Odası’nın keseceği deve kesilmekten kurtuldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Kışla’da yaptırılacak olan Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin temel atma töreni yarın gerçekleştirilecek. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ise törende deve keseceklerini açıklamış, bugün ise deveyi Yürüyüş Yolu’nda gezdirmişti. Kocaeli Hayvan Hakları Savunucuları Derneği ise devenin kesilmesine karşı çıkmış, konuyu yerel yöneticilerle paylaşmıştı. Görüşmeler sonucunda KOHAYDER’in çabaları olumlu şekilde sonuçlandı.

 

DOĞAYA KAVUŞACAK

KOHAYDER’den yapılan açıklamada, ‘’Dün akşamdan beri yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda, az önce devenin kesilmeyeceği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yaşam alanına bağışlandığı haberini almış bulunmaktayız. Konuyla yakından ilgilenen başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olmak üzere Sayın Muhammet Feyzi Karabıyık'a İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu'na, duyarlı gazetecilerimize, destek veren tüm ilgililere ve takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Biz de devenin yaşam alanından kareler sunmak üzere konunun takipçisi olacağımızı belirtiriz’’ ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.