DEVLET HASTANESİ KADROSU BÜYÜYOR

Sağlık 10.02.2018 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ KADROSU BÜYÜYOR

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Yıldız Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Bülent Yıldız Kimdir? 1962 Doğubeyazıt doğumlu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1986 yılında mezun olan Yıldız, uzmanlığını 1993yılında Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. Sırasıyla Kütahya Devlet Hastanesi, SSK İzmit Bölge Hastanesi ve İzmit Devlet Hastanelerinde çalıştı. En son çalıştığı İzmit Devlet Hastanesi'nden2014 yılında emekli olan Op. Dr. Yıldız İngilizce biliyor. 2014-2017 arasında Özel bir Hastanede çalışan Yıldız son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. 
Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Yıldız Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Bülent Yıldız Kimdir?
1962 Doğubeyazıt doğumlu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1986 yılında mezun olan Yıldız, uzmanlığını 1993yılında Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. Sırasıyla Kütahya Devlet Hastanesi, SSK İzmit Bölge Hastanesi ve İzmit Devlet Hastanelerinde çalıştı. En son çalıştığı İzmit Devlet Hastanesi'nden2014 yılında emekli olan Op. Dr. Yıldız İngilizce biliyor. 2014-2017 arasında Özel bir Hastanede çalışan Yıldız son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.