LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİ KİRALIK DEĞİL

Sağlık 02.10.2019 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ KİRALIK DEĞİL

Kocaeli’deki bazı yerel internet sitelerinde yayınlanan “Sağlık Bakanı’nın Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesini Kiralıyor” başlıklı haberler hakkında açıklama gereği duyulmuştur. İlgili haberlerde öne sürülen iddialar mesnetsiz ve gerçek dışıdır.   İnşaatı devam eden ve 2020 yılında tamamlanarak devreye alınması planlanan Kocaeli Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladığında, halkımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve bölgemizdeki hizmet kalitesini üst düzeye taşıyacaktır.   Şehir Hastaneleri ile ilgili tüm işlemler mevzuat çerçevesinde hassasiyetle yapılmakta olup, yasal prosedürler dışında bir uygulama yapılması mümkün değildir. Diğer yandan şehir hastanelerinin açılacağı illerde, sağlık hizmetlerindeki insan gücü, tıbbi cihaz dağılımı ve mevcut hastanelerin rolleri bütüncül bir bakış açısı ile ilin ihtiyacına göre yeniden planlanmaktadır. Kocaeli ilinde de bu şekilde olacaktır.   İlimizde bulunan herhangi bir hastane binasının ticari amaçla kiralanması veya sağlık dışı bir hizmet için kullanılması şeklinde bir planlama kesinlikle söz konusu değildir.    Vatandaşlarımızdan istirhamımız, Sağlık Bakanlığı veya İl Sağlık Müdürlüğümüzün resmî açıklamalarını takip etmeleri ve bu tür asılsız söylentilere itibar etmemeleridir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü

Kocaeli’deki bazı yerel internet sitelerinde yayınlanan “Sağlık Bakanı’nın Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesini Kiralıyor” başlıklı haberler hakkında açıklama gereği duyulmuştur. İlgili haberlerde öne sürülen iddialar mesnetsiz ve gerçek dışıdır.

 

İnşaatı devam eden ve 2020 yılında tamamlanarak devreye alınması planlanan Kocaeli Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladığında, halkımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve bölgemizdeki hizmet kalitesini üst düzeye taşıyacaktır.

 

Şehir Hastaneleri ile ilgili tüm işlemler mevzuat çerçevesinde hassasiyetle yapılmakta olup, yasal prosedürler dışında bir uygulama yapılması mümkün değildir. Diğer yandan şehir hastanelerinin açılacağı illerde, sağlık hizmetlerindeki insan gücü, tıbbi cihaz dağılımı ve mevcut hastanelerin rolleri bütüncül bir bakış açısı ile ilin ihtiyacına göre yeniden planlanmaktadır. Kocaeli ilinde de bu şekilde olacaktır.

 

İlimizde bulunan herhangi bir hastane binasının ticari amaçla kiralanması veya sağlık dışı bir hizmet için kullanılması şeklinde bir planlama kesinlikle söz konusu değildir. 

 

Vatandaşlarımızdan istirhamımız, Sağlık Bakanlığı veya İl Sağlık Müdürlüğümüzün resmî açıklamalarını takip etmeleri ve bu tür asılsız söylentilere itibar etmemeleridir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.