LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİ KUPAYA DOYMUYOR

18.11.2019 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ KUPAYA DOYMUYOR

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası dün oynanan final maçları ile sona erdi.

 6 takım ve 48 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 10 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli oldu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Teknik atölye takımı, final maçında Radyasyon güvenliği Birimi futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Teknik atölye birimi Futbol takımını 2-5 yenen Radyasyon güvenliği birimi Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada Teknik atölye birimi 2., Temizlik Birimi 3 ve Hastane Yönetimi futbol takımı ise 4. Oldu. Turnuvanın Gol Kralı attığı 12 gol ile Radyasyon güvenliği takımında oynayan güvenlik personeli Yusuf Bektaş olurken, En İyi Kaleci ödülü Teknik atölye Birimi Kalecisi Oğuzhan Küçükateş’e verildi. Turnuvanın en centilmen takımı idari birimler takımı oldu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan " sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Hastane idaresi olarak tüm personellerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Takımlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm personelimizi, yürekten kutluyorum. " dedi.
Bu yıl 3.'sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası dün oynanan final maçları ile sona erdi.

 6 takım ve 48 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 10 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli oldu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Teknik atölye takımı, final maçında Radyasyon güvenliği Birimi futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Teknik atölye birimi Futbol takımını 2-5 yenen Radyasyon güvenliği birimi Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada Teknik atölye birimi 2., Temizlik Birimi 3 ve Hastane Yönetimi futbol takımı ise 4. Oldu.

Turnuvanın Gol Kralı attığı 12 gol ile Radyasyon güvenliği takımında oynayan güvenlik personeli Yusuf Bektaş olurken, En İyi Kaleci ödülü Teknik atölye Birimi Kalecisi Oğuzhan Küçükateş’e verildi. Turnuvanın en centilmen takımı idari birimler takımı oldu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan " sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Hastane idaresi olarak tüm personellerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Takımlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm personelimizi, yürekten kutluyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.