LASTİK İŞ

DEVLET HASTANESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Sağlık 10.07.2019 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Gölcük Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kök hücre ve kan bağış etkinliği düzenlendi. Hastane personeli ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kocaeli ilinin kan ihtiyacını gönüllü kan bağışından karşılanması yönündeki faaliyetlerini il genelinde sürdüren Kocaeli Kızılay Kan Merkezi, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Barış Can Karadağ, Gölcük Kızılay Şube Başkan yardımcısı Hikmet Özduman, Flebotomistler ve Kızılay gençlik üyelerinden oluşan ekip ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde idi. Sabah saat 09.00’ da başlayan faaliyet hastane personeli ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 17:00’ a kadar hastane otoparkına gelen Kan Bağış aracında devam etti.  Etkinlikte tüm bağış yapan bağışçıların vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlemlendi.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan kök Hücre ve kan bağışı ile ilgi "Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin de sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Tüm kök hücre ve kan bağışında bulunan bağışçılara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz ," dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Gölcük Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kök hücre ve kan bağış etkinliği düzenlendi. Hastane personeli ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kocaeli ilinin kan ihtiyacını gönüllü kan bağışından karşılanması yönündeki faaliyetlerini il genelinde sürdüren Kocaeli Kızılay Kan Merkezi, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Barış Can Karadağ, Gölcük Kızılay Şube Başkan yardımcısı Hikmet Özduman, Flebotomistler ve Kızılay gençlik üyelerinden oluşan ekip ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde idi. Sabah saat 09.00’ da başlayan faaliyet hastane personeli ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 17:00’ a kadar hastane otoparkına gelen Kan Bağış aracında devam etti. 
Etkinlikte tüm bağış yapan bağışçıların vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlemlendi. 


Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan kök Hücre ve kan bağışı ile ilgi "Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin de sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Tüm kök hücre ve kan bağışında bulunan bağışçılara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz ," dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.