LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN TATBİKATI

Sağlık 21.09.2018 - 13:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN TATBİKATI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanlarına “Yangın Güvenliği Kültürü” eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Biriminden (KOBİTEM) İlknur Erdoğan ve Murat Goroğlu tarafından verilen eğitim çalışanlar tarafından ilgiyle dinlendi. Eğitimde, yangının çıkış sebepleri, olası yangın olaylarına karşı alınması gereken önlemler, alevlere müdahale yöntemleri, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı anlatıldı. Eğitimin ardından hastane bahçesinde yapılan tatbikatta, çalışanlar yangın söndürme cihazı ile alevlere müdahale etti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Bu eğitimlerle her türlü olumsuz koşullara ve afet durumlarına hazırlık için hastanemiz eğitim ve tatbikatlarla aralıksız olarak hazırlanmaya devam ediyor, dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanlarına “Yangın Güvenliği Kültürü” eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Biriminden (KOBİTEM) İlknur Erdoğan ve Murat Goroğlu tarafından verilen eğitim çalışanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Eğitimde, yangının çıkış sebepleri, olası yangın olaylarına karşı alınması gereken önlemler, alevlere müdahale yöntemleri, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı anlatıldı. Eğitimin ardından hastane bahçesinde yapılan tatbikatta, çalışanlar yangın söndürme cihazı ile alevlere müdahale etti.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Bu eğitimlerle her türlü olumsuz koşullara ve afet durumlarına hazırlık için hastanemiz eğitim ve tatbikatlarla aralıksız olarak hazırlanmaya devam ediyor, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.