DEVLET HASTANESİ TEHLİKEYE KARŞI TEMİZLENDİ

Gündem 18.02.2021 - 10:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVLET HASTANESİ TEHLİKEYE KARŞI TEMİZLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yoğun kar yağışına etkili müdahale için kar temizliği yapıldı.

Yoğunlaşan kar yağışına etkili ve yerinde müdahale eden Gölcük Belediyesi kar yüzünden oluşabilecek mağduriyetleri ortadan kaldırmak adına büyük bir efor sarf ederek kar küreme çalışması yürütüyor. Ekipler vatandaşların kar ve buzlanmadan olumsuz etkilenmemeleri için dün geceden beri mesai yaptı. Bu mesainin büyük bir kısmını da bugün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için harcadılar. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Dün geceden beri yoğun kar yağışının etkilediği ilçemizde Gölcük Belediyesinin dün geceden itibaren sürdürdüğü çalışmalar sayesinde hem çalışanlarımız hem halkımız adına başta Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer beyefendi ve tüm belediye ekiplerine teşekkür ederim “, dedi.  
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yoğun kar yağışına etkili müdahale için kar temizliği yapıldı.

Yoğunlaşan kar yağışına etkili ve yerinde müdahale eden Gölcük Belediyesi kar yüzünden oluşabilecek mağduriyetleri ortadan kaldırmak adına büyük bir efor sarf ederek kar küreme çalışması yürütüyor. Ekipler vatandaşların kar ve buzlanmadan olumsuz etkilenmemeleri için dün geceden beri mesai yaptı. Bu mesainin büyük bir kısmını da bugün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için harcadılar.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Dün geceden beri yoğun kar yağışının etkilediği ilçemizde Gölcük Belediyesinin dün geceden itibaren sürdürdüğü çalışmalar sayesinde hem çalışanlarımız hem halkımız adına başta Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer beyefendi ve tüm belediye ekiplerine teşekkür ederim “, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.