DEVLET HASTANESİ VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ

Sağlık 18.07.2017 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİ VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliğinde, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin açmış olduğu stand dikkatlerden kaçmadı. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki görevliler bu anlamlı günde, etkinliklere gelen vatandaşları, sağlık konularında bilgilendirmek, tansiyon ve şeker ölçümleri yapmak amacıyla açtıkları stant, anma etkinliğine gelen vatandaşların takdirini kazandı.  Etkinlik boyunca görevliler standı ziyaret eden vatandaşları, antibiyotik ilaç kullanımı konusunda ve vatandaşların merak ettikleri sağlık sorunlarını cevaplayarak yardımcı olmaları, dikkatlerden kaçmadı.  Ayrıca, vatandaşların Tansiyon şeker ölçümleri sırasında 2-3 vatandaşın şeker hastası olduğu yada başlangıcında olduğu tespit edilmesi ise standın amacına ulaştığın bir göstergesi oldu. 

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliğinde, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin açmış olduğu stand dikkatlerden kaçmadı. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki görevliler bu anlamlı günde, etkinliklere gelen vatandaşları, sağlık konularında bilgilendirmek, tansiyon ve şeker ölçümleri yapmak amacıyla açtıkları stant, anma etkinliğine gelen vatandaşların takdirini kazandı. 
Etkinlik boyunca görevliler standı ziyaret eden vatandaşları, antibiyotik ilaç kullanımı konusunda ve vatandaşların merak ettikleri sağlık sorunlarını cevaplayarak yardımcı olmaları, dikkatlerden kaçmadı. 
Ayrıca, vatandaşların Tansiyon şeker ölçümleri sırasında 2-3 vatandaşın şeker hastası olduğu yada başlangıcında olduğu tespit edilmesi ise standın amacına ulaştığın bir göstergesi oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.