DEVLET HASTANESİNDE DOLULUK YÜZDE 100

Sağlık 28.02.2019 - 19:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNDE DOLULUK YÜZDE 100

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 Aralık ayında doluluk 100

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, tam kapasite hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı verimlilik sayfası Aralık 2018 verilerine göre hastane 100 yatak doluluk oranı ile Kocaeli'nde ilk Marmara bölgesindeki en yüksek 2. Devlet hastanesi(dal ve eğitim araştırma hariç) olmuştur. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan;“Tüm sağlık çalışanlarımızı bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Hastanemiz tüm imkanları ile halkına hizmet etmeye devam etmektedir,” dedi
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 Aralık ayında doluluk 100

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, tam kapasite hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı verimlilik sayfası Aralık 2018 verilerine göre hastane 100 yatak doluluk oranı ile Kocaeli'nde ilk Marmara bölgesindeki en yüksek 2. Devlet hastanesi(dal ve eğitim araştırma hariç) olmuştur.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan;“Tüm sağlık çalışanlarımızı bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Hastanemiz tüm imkanları ile halkına hizmet etmeye devam etmektedir,” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.