LASTİK İŞ

DEVLET HASTANESİNDE KALİTELİ HİZMET

Sağlık 19.09.2018 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNDE KALİTELİ HİZMET

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastalarına daha kaliteli hizmet sunmak adına önemli çalışmalara imza atıyor.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastalarına daha kaliteli hizmet sunmak adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Hastane başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, hastane yöneticileri, Kalite, Enfeksiyon Kontrol, Tesis Yönetimi Sorumlusu, Çevre Sağlık Uzmanı ve Baş Teknisyen tarafında hastane içi yataklı servisler gezilerek, çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla bina turu düzenlendi. Yapılan kontroller sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim Pehlevan, hastalar ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulunup, kendilerine sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını da sordu. Başhekim Op. Dr. Pehlevan, çalışan personelleriyle de görüşerek yaşanan sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgi aldıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Bina turunda tespit edilen aksaklıklar yapılan Tesis Güvenliği toplantısıyla görüşülerek alınacak önlemler, yapılacak iyileştirme çalışmaları görüşüldü.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastalarına daha kaliteli hizmet sunmak adına önemli çalışmalara imza atıyor.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastalarına daha kaliteli hizmet sunmak adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Hastane başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, hastane yöneticileri, Kalite, Enfeksiyon Kontrol, Tesis Yönetimi Sorumlusu, Çevre Sağlık Uzmanı ve Baş Teknisyen tarafında hastane içi yataklı servisler gezilerek, çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla bina turu düzenlendi.
Yapılan kontroller sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim Pehlevan, hastalar ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulunup, kendilerine sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını da sordu. Başhekim Op. Dr. Pehlevan, çalışan personelleriyle de görüşerek yaşanan sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgi aldıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Bina turunda tespit edilen aksaklıklar yapılan Tesis Güvenliği toplantısıyla görüşülerek alınacak önlemler, yapılacak iyileştirme çalışmaları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.