LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİNDE KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Sağlık 26.01.2019 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNDE KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde düzenli olarak gerçekleşen bina turu Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde kaliteli hizmet sunmak ve hastanedeki sorunları çömek amacıyla bina turu yapıldı. Hastane bünyesinde düzenli olarak yapılan tur  Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında yapıldı. "Önerilere her zaman açığız" Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi; çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla yapılan bina turunda hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla ile görüşmeler yapılarak, hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritiklerdeğerlendirildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; "hasta ve çalışanlarımızdan gelecek önerilere her zaman açığız. Yapılması planlanan işlerimizde bize yol gösterici olmaktadır" dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde düzenli olarak gerçekleşen bina turu Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde kaliteli hizmet sunmak ve hastanedeki sorunları çömek amacıyla bina turu yapıldı. Hastane bünyesinde düzenli olarak yapılan tur  Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında yapıldı.

"Önerilere her zaman açığız"

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi; çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla yapılan bina turunda hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla ile görüşmeler yapılarak, hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritiklerdeğerlendirildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; "hasta ve çalışanlarımızdan gelecek önerilere her zaman açığız. Yapılması planlanan işlerimizde bize yol gösterici olmaktadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.