DEVLET HASTANESİNDE KÜTÜPHANE

Eğitim 08.12.2015 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEVLET HASTANESİNDE KÜTÜPHANE

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hastalar, refakatçiler ve personele yönelik olarak yapılan hizmetlere bir yenisi daha eklendi ve B Blok Ortopedi Servisi Bekleme Salonuna kitaplık kurularak “Bilgi Dostu Hastane” projemiz hayata geçirdi.

Gölcük necati Çelik Devlet Hastanesinde bir ilk olan bu uygulama, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Bahattin KOÇ’un öncülüğünde, Gölcük Belediyesinin sağladığı kitap desteğiyle hayata geçirildi. HASTA YAKINLARI SIKILMIYOR Hastalar, hasta yakınları ve hastane personeli tarafından olumlu tepkiler alan proje hakkında Başhekim Uz. Dr. Bahattin KOÇ, “Kitap okumak çoğu zaman hastalıkların tedavisinde iyi bir terapidir. Başlattığımız bu yeni uygulama ile hem hastalarımızda okuma alışkanlığının geliştirilmesi hem de hastanemizde uzun zaman bekleyen vatandaşlarımızın bu süre içerisinde boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmesini sağlamayı hedefledik. Bunun yanında yine hastane personelimizde öğle arasında vakitlerini kitap okuyarak verimli geçirmeleri diğer bir hedefimiz. Zamanla bu konuda olumlu geri bildirimlerin olacağından eminiz” dedi. 
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hastalar, refakatçiler ve personele yönelik olarak yapılan hizmetlere bir yenisi daha eklendi ve B Blok Ortopedi Servisi Bekleme Salonuna kitaplık kurularak “Bilgi Dostu Hastane” projemiz hayata geçirdi.

Gölcük necati Çelik Devlet Hastanesinde bir ilk olan bu uygulama, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Bahattin KOÇ’un öncülüğünde, Gölcük Belediyesinin sağladığı kitap desteğiyle hayata geçirildi.


HASTA YAKINLARI SIKILMIYOR

Hastalar, hasta yakınları ve hastane personeli tarafından olumlu tepkiler alan proje hakkında Başhekim Uz. Dr. Bahattin KOÇ, “Kitap okumak çoğu zaman hastalıkların tedavisinde iyi bir terapidir. Başlattığımız bu yeni uygulama ile hem hastalarımızda okuma alışkanlığının geliştirilmesi hem de hastanemizde uzun zaman bekleyen vatandaşlarımızın bu süre içerisinde boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmesini sağlamayı hedefledik. Bunun yanında yine hastane personelimizde öğle arasında vakitlerini kitap okuyarak verimli geçirmeleri diğer bir hedefimiz. Zamanla bu konuda olumlu geri bildirimlerin olacağından eminiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.