LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİNE 19 PRATİSYEN HEKİM ATANDI

Sağlık 09.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNE 19 PRATİSYEN HEKİM ATANDI

Sağlık Bakanlığı 82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile 2. Dönem İlk ve Yeniden Atama Kuraları sonuçlandı. Gerçekleştirilen atamalar sonucunda bir çok hastaneye uzman ve pratisyen hekim atandı.

140 PRATİSYEN, 12 UZMAN HEKİM Sağlık Bakanlığının 82. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası 11 Eylül 2018 Salı günü sonuçlandı. Bu kura sonucuna istinaden Kocaeli’ye140 Pratisyen Hekim,12 Uzman Hekim ataması gerçekleşti. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisinde Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim eksiklikleri tamamlanmış oldu. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim sayılarının sağlık tesislerimize göre dağılımı şu şekilde: Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü - 4 Pratisyen Hekim Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi - 8 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi - 15 Pratisyen Hekim- 5 Uzman Hekim Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü - 3 Pratisyen Hekim Dilovası Devlet Hastanesi - 10 Pratisyen Hekim Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü - 1 Pratisyen Hekim Gebze Fatih Devlet Hastanesi - 12 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü - 10 Pratisyen Hekim - 1 Uzman Hekim Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi - 13 Pratisyen Hekim Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü - 6 Pratisyen Hekim Kocaeli Devlet Hastanesi - 11 Pratisyen Hekim İzmit Seka Devlet Hastanesi - 9 Pratisyen Hekim- 3 Uzman Hekim İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü - 3 Pratisyen Hekim Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi - 8 Pratisyen Hekim Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim Karamürsel Devlet Hastanesi - 9 Pratisyen Hekim Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim  4 PRATİSYEN 16 UZMAN 16 DİŞ HEKİMİ VE 3 ECZACI Aynı Zamanda 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası ile de 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması ilimize yapıldı  İşte 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucu Atanan Hekimlerin Görev Yeri ve Sayısı 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası 04 Ekim 2018 Perşembe günü sonuçlandı.
Sağlık Bakanlığı 82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile 2. Dönem İlk ve Yeniden Atama Kuraları sonuçlandı. Gerçekleştirilen atamalar sonucunda bir çok hastaneye uzman ve pratisyen hekim atandı.

140 PRATİSYEN, 12 UZMAN HEKİM
Sağlık Bakanlığının 82. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası 11 Eylül 2018 Salı günü sonuçlandı.
Bu kura sonucuna istinaden Kocaeli’ye140 Pratisyen Hekim,12 Uzman Hekim ataması gerçekleşti. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisinde Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim eksiklikleri tamamlanmış oldu.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim sayılarının sağlık tesislerimize göre dağılımı şu şekilde:

Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim

Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü - 4 Pratisyen Hekim

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi - 8 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi - 15 Pratisyen Hekim- 5 Uzman Hekim

Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü - 3 Pratisyen Hekim
Dilovası Devlet Hastanesi - 10 Pratisyen Hekim
Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü - 1 Pratisyen Hekim
Gebze Fatih Devlet Hastanesi - 12 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü - 10 Pratisyen Hekim - 1 Uzman Hekim
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi - 13 Pratisyen Hekim
Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü - 6 Pratisyen Hekim

Kocaeli Devlet Hastanesi - 11 Pratisyen Hekim

İzmit Seka Devlet Hastanesi - 9 Pratisyen Hekim- 3 Uzman Hekim

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü - 3 Pratisyen Hekim

Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi - 8 Pratisyen Hekim

Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim

Karamürsel Devlet Hastanesi - 9 Pratisyen Hekim

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü - 2 Pratisyen Hekim

 4 PRATİSYEN 16 UZMAN 16 DİŞ HEKİMİ VE 3 ECZACI
Aynı Zamanda 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası ile de 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması ilimize yapıldı 

İşte 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucu Atanan Hekimlerin Görev Yeri ve Sayısı
2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası 04 Ekim 2018 Perşembe günü sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.