LASTİK İŞ

DEVLET HASTANESİNE EK BİNA YAPILIYOR

Sağlık 27.02.2019 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNE EK BİNA YAPILIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yoğun hasta nedeni ile 20’nin üstünde poliklinik olarak kullanılacak hafif çelik konstrüksiyondan ek bina yapılıyor.

EK BİNA İHTİYAÇ Mevcut Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hastalara daha iyi ve modern hizmet verilmesi için Hastanenin yanındaki  hastane ye ait olan otoparka 20’nin üstünde poliklinik olarak hafif çelik konstrüksiyondan oluşan ek bina yapılacak. Yapılacak olan ek bina ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “yeni hastanemizin yapım süreci devam ediyor. Mevcut hastanemizde sağlık hizmetlerinin üst seviyede karşılanması için sağlık bakanlığınca ek bina için ödenek ayrılarak ihale sürecine girildi. Yeni yapılacak olan 20’nin üstünde poliklinik hafif çelik konstrüksiyondan ek bina son derece modern olacak. EK BİNADA NELER OLACAK Yeni yapılan ek binada Diyaliz bölümü, poliklinikler bölümü, kan alma birimi ve diğer birimlerin hizmet vermesi planlanıyor. Bu sayede akabinde hastanede bakım servisi, koroner yoğun bakım ve yoğun bakım servislerimiz açılmasını planlıyoruz. Bizim buradaki asıl amacımız hastalarımıza nitelikli sağlık hizmetleri vermektir. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bölgesel bir hastane olarak hizmet veriyor. Hastalarımızın burada moral olarak daime yüksek olması için çaba harcıyoruz” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner     
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yoğun hasta nedeni ile 20’nin üstünde poliklinik olarak kullanılacak hafif çelik konstrüksiyondan ek bina yapılıyor.

EK BİNA İHTİYAÇ

Mevcut Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hastalara daha iyi ve modern hizmet verilmesi için Hastanenin yanındaki  hastane ye ait olan otoparka 20’nin üstünde poliklinik olarak hafif çelik konstrüksiyondan oluşan ek bina yapılacak.

Yapılacak olan ek bina ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “yeni hastanemizin yapım süreci devam ediyor. Mevcut hastanemizde sağlık hizmetlerinin üst seviyede karşılanması için sağlık bakanlığınca ek bina için ödenek ayrılarak ihale sürecine girildi. Yeni yapılacak olan 20’nin üstünde poliklinik hafif çelik konstrüksiyondan ek bina son derece modern olacak.

EK BİNADA NELER OLACAK

Yeni yapılan ek binada Diyaliz bölümü, poliklinikler bölümü, kan alma birimi ve diğer birimlerin hizmet vermesi planlanıyor. Bu sayede akabinde hastanede bakım servisi, koroner yoğun bakım ve yoğun bakım servislerimiz açılmasını planlıyoruz. Bizim buradaki asıl amacımız hastalarımıza nitelikli sağlık hizmetleri vermektir. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bölgesel bir hastane olarak hizmet veriyor. Hastalarımızın burada moral olarak daime yüksek olması için çaba harcıyoruz” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.