LASTİK İŞ
ismail

DEVLET HASTANESİNİ YERİNDE İNCELEDİLER

Sağlık 05.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET HASTANESİNİ YERİNDE İNCELEDİLER

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundular.

Yeni hizmet binasında yapılan incelemede; Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy'a Kocaeli Milletvekilleri; İlyas Şeker ve Zeki Aygün, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  İl Sağlık  Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır eşlik etti. Başbakan Yardımcısı n Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi yeni hizmet binasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaları yerinde incelediler. EN AĞIR YÜK HASTANELERDE İncelemelerin ardından Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık’ın yaptığı konuşmalarında; “Bu hastane merkezde özellikle en ağır yükü çeken hastanemiz ve yoğunluk olarak da çok yoğun hastanemiz. Uzun yıllar önce yapılan binalarda zor şartlar altında doktorlarımız ve sağlık personelimiz hizmet vermek durumundaydı. Şu anda hastane bitme noktasında. İnşallah en geç yılbaşına kadar yeni hastaneye geçmiş olacağız. Son çalışmaları değerlendirdik. Arkadaşlarımızla son değerlendirmeleri yaptık. Bunun dışında çevre düzenlemesi ve diğer binaların eski binaların yıkımları yapılacak ardından geniş bir ortak park alanıyla hastanemiz hizmete girmiş olacak. Şu anda son sistem cihazlar monte edilmeye başlandı. Son derece modern bir hastane oluyor. Devletimiz hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyor. Zemininden kaynaklı bir sebepten ötürü çok fazla kazık çakma işlemi yapıldı bu sebepten ötürü biraz gecikmeler oldu. Kocaeli halkına şifa dağıtan güzel ve yeni bir hastaneye kavuşmuş olacağız. Hastanede güçlü bir otopark olacak. Bölgede de ciddi bir rahatlama olacak. Eski halini biliyorsunuz. Simdi buradaki binalar yıkılarak, tertemiz bir alan oluşturularak sağlık hizmeti vermeye başlayacak. Aynı şekilde Gebze' deki hastanemizde de şubat ayı içerisinde en geç sağlık hizmetini vermeye başlamayı hedefliyoruz. Orasıyla ilgili genel değerlendirmeleri de yaptık. İnşallah oradaki aksaklıklarında en kısa sürede gideceğiz. Gereken takipler yapılıyor. Sağlık Bakanlığının yapacağı çalışmalarla birlikte şubat ayı içerisinde de Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni binasına taşınmış olacak.” diyen Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere yapımı devam eden Yahya Kaptan Köprülü Kavşak’a geçtiler.   
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundular.

Yeni hizmet binasında yapılan incelemede; Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy'a Kocaeli Milletvekilleri; İlyas Şeker ve Zeki Aygün, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  İl Sağlık  Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır eşlik etti. Başbakan Yardımcısı n Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi yeni hizmet binasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaları yerinde incelediler.

EN AĞIR YÜK HASTANELERDE

İncelemelerin ardından Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık’ın yaptığı konuşmalarında; “Bu hastane merkezde özellikle en ağır yükü çeken hastanemiz ve yoğunluk olarak da çok yoğun hastanemiz. Uzun yıllar önce yapılan binalarda zor şartlar altında doktorlarımız ve sağlık personelimiz hizmet vermek durumundaydı. Şu anda hastane bitme noktasında. İnşallah en geç yılbaşına kadar yeni hastaneye geçmiş olacağız. Son çalışmaları değerlendirdik. Arkadaşlarımızla son değerlendirmeleri yaptık. Bunun dışında çevre düzenlemesi ve diğer binaların eski binaların yıkımları yapılacak ardından geniş bir ortak park alanıyla hastanemiz hizmete girmiş olacak. Şu anda son sistem cihazlar monte edilmeye başlandı. Son derece modern bir hastane oluyor. Devletimiz hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyor. Zemininden kaynaklı bir sebepten ötürü çok fazla kazık çakma işlemi yapıldı bu sebepten ötürü biraz gecikmeler oldu. Kocaeli halkına şifa dağıtan güzel ve yeni bir hastaneye kavuşmuş olacağız. Hastanede güçlü bir otopark olacak. Bölgede de ciddi bir rahatlama olacak. Eski halini biliyorsunuz. Simdi buradaki binalar yıkılarak, tertemiz bir alan oluşturularak sağlık hizmeti vermeye başlayacak. Aynı şekilde Gebze' deki hastanemizde de şubat ayı içerisinde en geç sağlık hizmetini vermeye başlamayı hedefliyoruz. Orasıyla ilgili genel değerlendirmeleri de yaptık. İnşallah oradaki aksaklıklarında en kısa sürede gideceğiz. Gereken takipler yapılıyor. Sağlık Bakanlığının yapacağı çalışmalarla birlikte şubat ayı içerisinde de Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni binasına taşınmış olacak.” diyen Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere yapımı devam eden Yahya Kaptan Köprülü Kavşak’a geçtiler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.