LASTİK İŞ
ismail

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI ALDILAR

Gündem 07.05.2019 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI ALDILAR

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih töreni Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları onuruna düzenlenen iftar programında Vali Vekili Dursun Balaban ve eşinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

The Ness Otel'de gerçekleştirilen programa; Vali Vekili Dursun Balaban ve eşinin yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi, il Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Başkanı Nurettin Recep Sağlık, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Vekili  Dursun Balaban, Şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in oğlu Çağan Cemal Demirer ile eşi Burcu Demirer'e, Şehidimiz Deniz Sahil Güvenlik Sözleşmeli Motor Er Alper Al'ın babası Mehmet Al'a, Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay'ın babası Erol Ağçay'a ve Gazilerimiz Topçu Er Mustafa  Konuk ile Piyade Er Uğur Özkan'a Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarını takdim etti.  Tevcih töreninin ardından Vali Vekili Dursun Balaban'ın yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli dostlar, güzel bir gün de Ramazan'a erişmeyi bir iftarda buluşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ancak biz biliyoruz ki nice ramazanlara nice iftarlara işte biraz önce Sayın Cumhurbaşkanımızın adına verdiğimiz Övünç Madalyasını alan gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesinde ulaştık. Onlar canlarını kanlarını bu vatanı, bu milleti, bu bayrağı ve bu ezanı yaşatmak için, düşmana teslim etmemek için canlarını vatani görevlerini yaparlarken şehit düştüler. Onlar emanetlerine en güzel şekilde sahip çıktılar. Bu millet sizlere minnettardır. Onların aileleri, çocukları bizim güzel milletimize emanettirler ve bizler bu emanetlere milletçe sahip çıkacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize huzurlu mutlu ömürler diliyorum. Millet olarak da daha nice bayramlara ulaşmak dileğiyle.” dedi.
Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih töreni Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları onuruna düzenlenen iftar programında Vali Vekili Dursun Balaban ve eşinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

The Ness Otel'de gerçekleştirilen programa; Vali Vekili Dursun Balaban ve eşinin yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi, il Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Başkanı Nurettin Recep Sağlık, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Vekili  Dursun Balaban, Şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in oğlu Çağan Cemal Demirer ile eşi Burcu Demirer'e, Şehidimiz Deniz Sahil Güvenlik Sözleşmeli Motor Er Alper Al'ın babası Mehmet Al'a, Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay'ın babası Erol Ağçay'a ve Gazilerimiz Topçu Er Mustafa  Konuk ile Piyade Er Uğur Özkan'a Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarını takdim etti. 
Tevcih töreninin ardından Vali Vekili Dursun Balaban'ın yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli dostlar, güzel bir gün de Ramazan'a erişmeyi bir iftarda buluşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ancak biz biliyoruz ki nice ramazanlara nice iftarlara işte biraz önce Sayın Cumhurbaşkanımızın adına verdiğimiz Övünç Madalyasını alan gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesinde ulaştık. Onlar canlarını kanlarını bu vatanı, bu milleti, bu bayrağı ve bu ezanı yaşatmak için, düşmana teslim etmemek için canlarını vatani görevlerini yaparlarken şehit düştüler. Onlar emanetlerine en güzel şekilde sahip çıktılar. Bu millet sizlere minnettardır. Onların aileleri, çocukları bizim güzel milletimize emanettirler ve bizler bu emanetlere milletçe sahip çıkacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize huzurlu mutlu ömürler diliyorum. Millet olarak da daha nice bayramlara ulaşmak dileğiyle.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.