DEVRAN KUNDURA HER KESEYE HİTAP EDİYOR

Ekonomi 18.12.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEVRAN KUNDURA HER KESEYE HİTAP EDİYOR

Gölcük'te hizmet veren Gölcük'ün köklü esnaflarından Devran Kundura 7 den 70 e bol çeşitleri ile her kesim ve her keseye hitap ediyor.

Yaklaşık 30 yıldır Gölcük'te esnaflık yapan Devran Kundura sahipleri Mahmut Yılmaz ve Murat Avcu her kesime hizmet verebilmek için çalıştığını belirten Devran Kundura sahiplerinden Murat Avcu; “yaklaşık 30 yıldır Mahmut beyle birlikte Gölcük'te esnaflık yapıyoruz. İlçemizin birçok alanlarında hizmet verdik. Son olarak Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- 74 Gölcük Belediyesi Hizmet binasının altıdaki iş yerimizde hizmete başladık.  İlçemizde dar gelirli vatandaşlarımızın olması nedeni ile ve bu dar gelirli vatandaşlarımızda faydalanması için hizmet veriyoruz. 7 den 70 e kadar ürünümüz vardır. Aynı zamanda her kesime hitap etmek için ürünlerimiz vardır. En çok önem verdiğimiz ürünlerimizin çeşidinin bol olması. Zaten normal gelirli vatandaşlarımız istediği yerde alışverişini yapabiliyor. Fakat dar gelirli vatandaşlarımızın alışverişini her yerde yapamaz. Bundan dolayı kaliteli ürün ve aynı zamanda ucuz olması dar gelirli vatandaşlarımızda faydalanıyor. Hatta müşteri ürün aldıktan sonra hatalı ürün olduğunu belirttiğinde derhal değiştireceğiz. Bu güne kadar herhangi bir hatalı ürünümüz olmadı. Müşteriyi en iyi şekilde ağırlamak ve bu müşterimiz bizden memnun ayrılması bizleri çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Fahri Haner      
Gölcük'te hizmet veren Gölcük'ün köklü esnaflarından Devran Kundura 7 den 70 e bol çeşitleri ile her kesim ve her keseye hitap ediyor.

Yaklaşık 30 yıldır Gölcük'te esnaflık yapan Devran Kundura sahipleri Mahmut Yılmaz ve Murat Avcu her kesime hizmet verebilmek için çalıştığını belirten Devran Kundura sahiplerinden Murat Avcu; “yaklaşık 30 yıldır Mahmut beyle birlikte Gölcük'te esnaflık yapıyoruz. İlçemizin birçok alanlarında hizmet verdik. Son olarak Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- 74 Gölcük Belediyesi Hizmet binasının altıdaki iş yerimizde hizmete başladık. 

İlçemizde dar gelirli vatandaşlarımızın olması nedeni ile ve bu dar gelirli vatandaşlarımızda faydalanması için hizmet veriyoruz. 7 den 70 e kadar ürünümüz vardır. Aynı zamanda her kesime hitap etmek için ürünlerimiz vardır. En çok önem verdiğimiz ürünlerimizin çeşidinin bol olması. Zaten normal gelirli vatandaşlarımız istediği yerde alışverişini yapabiliyor. Fakat dar gelirli vatandaşlarımızın alışverişini her yerde yapamaz. Bundan dolayı kaliteli ürün ve aynı zamanda ucuz olması dar gelirli vatandaşlarımızda faydalanıyor. Hatta müşteri ürün aldıktan sonra hatalı ürün olduğunu belirttiğinde derhal değiştireceğiz. Bu güne kadar herhangi bir hatalı ürünümüz olmadı. Müşteriyi en iyi şekilde ağırlamak ve bu müşterimiz bizden memnun ayrılması bizleri çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.