Digiturk Lig Tv 2016 Son Kampanya Avantajları

02.01.2016 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Digiturk Lig Tv 2016 Son Kampanya Avantajları

Digiturk Lig Tv Hd Paketine http://www.digiturkey.com 2016 kampanya fırsatı ile abone olun, 3 ay % 50 indirimli devam eden aylarda güncel fiyatlarla Digiturk Lig Tv ve giriş paketindeki yüzlerce kanalı ve maç keyfini evinizde izleyin.

Digiturk Lig Tv Hd Paketine http://www.digiturkey.com 2016 kampanya fırsatı ile abone olun, 3 ay % 50 indirimli devam eden aylarda güncel fiyatlarla Digiturk Lig Tv ve giriş paketindeki yüzlerce kanalı ve maç keyfini evinizde izleyin. Digiturk Türksat Süperlig Paketi; Süper Lig'in eksiksiz tüm maçlarını Türksat uydusu üzerinden Spor Extra (İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya, Brezilya Ligleri, Formula1 Yarışları, Tenis Turnuvaları, Basketbol Ligleri) veya Süper Paket ( 6 Moviemax kanalıyla en çok ilgi çeken romantik, komedi, western, aksiyon, gerilim filmler) ile birlikte özgürce izleyin! Digiturk Eutelsat Süperlig Paketi; Süper Lig'in eksiksiz tüm maçlarını Eutelsat uydusu üzerinden Spor Extra (İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya, Brezilya Ligleri, Formula1 Yarışları, Tenis Turnuvaları, Basketbol Ligleri) veya Süper Paket (9 Moviemax kanalıyla en çok ilgi çeken romantik, komedi, western, aksiyon, gerilim filmler) ile birlikte özgürce izleyin! Digiturk Süperlig Paketi Kredi Kartlı Kampanya; Axess, Bonus, Advantage, Maximum ve Word kartınızla tek çekim veya 9 ay taksit imkanıyla % 25 indirimle Süper Lig'in tüm maçları tam kadro evinize gelsin! Digiturkey.com; Digiturk Lig Tv Kampanya Abone Avantajları, Televizyon, Dijital Uydu Sistemleri, Merkezi Uydu Sistemleri ve Turkcell Superonline İnternet telekomünikasyon alanlarında tanıtım ve Türkiye geneli üyelik başvuru servis organizasyon hizmetleri sunmaktadır. Hedefimiz, her zaman servis hizmet kalitemizi bir adım ileriye taşıyarak, müşterilerimizin Tv seyir keyfini kalitesini yükselterek Hd 3D 4K olarak net gerçek anlamı ile yaşamalarını sağlamaktır. Sağladığımız olanak ve hizmetler ile müşterilerimize, "Digiturk, Lig Tv, Turkcell Superonline" çözüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza kalite ve değer katarak fayda sağlayarak Türkiye’nin en iyi ve en hızlı Organizasyon ve Digiturk Servisi Hizmet noktası olmak. Turkcell Superonline limitsiz internetin yanında Digiturk Süper Paket ile yüzlerce film ve belgesel keyfi! Futboldan basketbola tenisten motor sporlarına dolu dolu spor içeriği Spor Extra’da. En İyi Yerli, Yabancı Belgeselleri ve Dizileri Digiturk farkı ile izle!
Digiturk Lig Tv Hd Paketine http://www.digiturkey.com 2016 kampanya fırsatı ile abone olun, 3 ay % 50 indirimli devam eden aylarda güncel fiyatlarla Digiturk Lig Tv ve giriş paketindeki yüzlerce kanalı ve maç keyfini evinizde izleyin.

Digiturk Lig Tv Hd Paketine http://www.digiturkey.com 2016 kampanya fırsatı ile abone olun, 3 ay % 50 indirimli devam eden aylarda güncel fiyatlarla Digiturk Lig Tv ve giriş paketindeki yüzlerce kanalı ve maç keyfini evinizde izleyin.

Digiturk Türksat Süperlig Paketi; Süper Lig'in eksiksiz tüm maçlarını Türksat uydusu üzerinden Spor Extra (İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya, Brezilya Ligleri, Formula1 Yarışları, Tenis Turnuvaları, Basketbol Ligleri) veya Süper Paket ( 6 Moviemax kanalıyla en çok ilgi çeken romantik, komedi, western, aksiyon, gerilim filmler) ile birlikte özgürce izleyin!

Digiturk Eutelsat Süperlig Paketi; Süper Lig'in eksiksiz tüm maçlarını Eutelsat uydusu üzerinden Spor Extra (İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya, Brezilya Ligleri, Formula1 Yarışları, Tenis Turnuvaları, Basketbol Ligleri) veya Süper Paket (9 Moviemax kanalıyla en çok ilgi çeken romantik, komedi, western, aksiyon, gerilim filmler) ile birlikte özgürce izleyin!

Digiturk Süperlig Paketi Kredi Kartlı Kampanya; Axess, Bonus, Advantage, Maximum ve Word kartınızla tek çekim veya 9 ay taksit imkanıyla % 25 indirimle Süper Lig'in tüm maçları tam kadro evinize gelsin!

Digiturkey.com; Digiturk Lig Tv Kampanya Abone Avantajları, Televizyon, Dijital Uydu Sistemleri, Merkezi Uydu Sistemleri ve Turkcell Superonline İnternet telekomünikasyon alanlarında tanıtım ve Türkiye geneli üyelik başvuru servis organizasyon hizmetleri sunmaktadır.

Hedefimiz, her zaman servis hizmet kalitemizi bir adım ileriye taşıyarak, müşterilerimizin Tv seyir keyfini kalitesini yükselterek Hd 3D 4K olarak net gerçek anlamı ile yaşamalarını sağlamaktır.

Sağladığımız olanak ve hizmetler ile müşterilerimize, "Digiturk, Lig Tv, Turkcell Superonline" çözüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza kalite ve değer katarak fayda sağlayarak Türkiye’nin en iyi ve en hızlı Organizasyon ve Digiturk Servisi Hizmet noktası olmak.

Turkcell Superonline limitsiz internetin yanında Digiturk Süper Paket ile yüzlerce film ve belgesel keyfi!
Futboldan basketbola tenisten motor sporlarına dolu dolu spor içeriği Spor Extra’da.
En İyi Yerli, Yabancı Belgeselleri ve Dizileri Digiturk farkı ile izle!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.