LASTİK İŞ

DİJİTAL HASTANE OLDUK

Sağlık 04.11.2017 - 13:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİJİTAL HASTANE OLDUK

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, HIMSS tarafından seviye 6'yı tamamlayarak akreditasyon almaya hak kazandı.

Başhekim Yüksel Pehlevan, yaptığı açıklamada, göreve başladığı ilk günden itibaren ekibiyle birlikte sistemin altyapısını oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. "Dijital Hastane Belgesi"ni almaya hak kazanarak önemli bir aşamayı başarıyla tamamladıklarını vurgulayan Pehlevan, "Akreditasyonu daha ileriye taşımak en büyük amacımız. HIMSS seviye 7 için çalışmalarımız son hızla devam edecek. Yeni yapılacak hastane binamıza hiç kağıt olmadan geçmek istiyoruz." diye konuştu. Pehlevan, hasta ve çalışan güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "HIMSS 6 ile bu güvenliği bir üst seviyeye taşıdık. Tüm kayıtlar dijital ortamda tutulması nedeniyle yıl sonunda yaklaşık 800-1000 ağacın kesilmesini önleyeceğiz." dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, HIMSS tarafından seviye 6'yı tamamlayarak akreditasyon almaya hak kazandı.

Başhekim Yüksel Pehlevan, yaptığı açıklamada, göreve başladığı ilk günden itibaren ekibiyle birlikte sistemin altyapısını oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

"Dijital Hastane Belgesi"ni almaya hak kazanarak önemli bir aşamayı başarıyla tamamladıklarını vurgulayan Pehlevan, "Akreditasyonu daha ileriye taşımak en büyük amacımız. HIMSS seviye 7 için çalışmalarımız son hızla devam edecek. Yeni yapılacak hastane binamıza hiç kağıt olmadan geçmek istiyoruz." diye konuştu.

Pehlevan, hasta ve çalışan güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "HIMSS 6 ile bu güvenliği bir üst seviyeye taşıdık. Tüm kayıtlar dijital ortamda tutulması nedeniyle yıl sonunda yaklaşık 800-1000 ağacın kesilmesini önleyeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.