LASTİK İŞ
ismail

DİKİLİ BİR AĞACIM VAR

19.05.2017 - 08:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİKİLİ BİR AĞACIM VAR

21 Mart Nevruz ve Orman Haftası, nedeni ile hasanayn köyünde ilçe protokloü ve öğrenciler ağaç dikti. Ormanda öğrencilere, çevre bilinci aşılandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Orman İşletmesi ile birlikte “Dikili Bir Ağacım Var” sloganı ile Hasanayn Köyü'nde 200 fidan dikti. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Uğur Mumcu ve Kavaklı Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu Müdür ve öğrencileri katıldı.  Katılımcılara geldikleri için teşekkür eden Hamdi Kaptanoğlu, Bugün ekilen fidanlar yeşerecek canlılık devam edecek. Bizler yaptığımız yüzlerce çalışmanın içinde en çok önemsediğimiz ve sevdiğimiz, ormanların gençleştirilmesi çalışmalarıdır. Ormanların devamlılığı ve sürdürülebilir yönetiminin temeli olan bu çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Yetişecek fidanların daha fazla ışık alması için seyreltmiş olduğumuz bu ağaçların himayesinde oluşacak fidanlar büyüyüp biyolojik bağımsızlıklarını kazanınca, görevini tamamlayan yaşlı fertler alandan çıkarılarak bir devir kapanacaktır’’ diye ekledi.
21 Mart Nevruz ve Orman Haftası, nedeni ile hasanayn köyünde ilçe protokloü ve öğrenciler ağaç dikti. Ormanda öğrencilere, çevre bilinci aşılandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Orman İşletmesi ile birlikte “Dikili Bir Ağacım Var” sloganı ile Hasanayn Köyü'nde 200 fidan dikti. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Uğur Mumcu ve Kavaklı Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu Müdür ve öğrencileri katıldı. 

Katılımcılara geldikleri için teşekkür eden Hamdi Kaptanoğlu, Bugün ekilen fidanlar yeşerecek canlılık devam edecek. Bizler yaptığımız yüzlerce çalışmanın içinde en çok önemsediğimiz ve sevdiğimiz, ormanların gençleştirilmesi çalışmalarıdır. Ormanların devamlılığı ve sürdürülebilir yönetiminin temeli olan bu çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Yetişecek fidanların daha fazla ışık alması için seyreltmiş olduğumuz bu ağaçların himayesinde oluşacak fidanlar büyüyüp biyolojik bağımsızlıklarını kazanınca, görevini tamamlayan yaşlı fertler alandan çıkarılarak bir devir kapanacaktır’’ diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.