LASTİK İŞ
ismail

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADILAR

Gündem 08.10.2020 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADILAR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Din görevlileri Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile birlikte,  Gölcük Din Görevlileri Derneği’ne bir ziyarette bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Din Görevlileri Derneği Başkanı Zekeriya Acar ve dernek yönetimi hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak Belediye Başkanı Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Seymen, Dernek Başkanı Acar’a çiçek verdi. Gerçekleştirilen ziyarette ilk sözü alan Dernek Başkanı Acar, “Bu güzel günde bizleri hatırladığınız için teşekkür ediyorum Hatırlanmak ve hatırda kalmak, onore edilmek büyük mutluluk. Bu mutluluğu bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. ‘DİN GÖREVLİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ’ Gölcük Belediye Başkanı Sezer, ziyarette yapmış olduğu kısa konuşmada “1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olmasından ötürü sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Din görevlilerimize şükran borçluyuz. Memleketimizin her sathında görev yapıyorsunuz. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyoruz. Haftanız da kutlu olsun” dedi. ‘HALKIMIZLA OLAN İLETİŞİMİ SİZLER KURUYORSUNUZ’ AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, konuşmasında “Hocalarımız bizim için değerli. Yılın 365 gününde hatırlanması gereken kişilersiniz. Her ortamda karşı karşıyayız. Bu hafta Camiler ve Din Görevlileri Haftası. Camiler, Allah’ın evidir. Bunun da bilincindeyiz. Sizlerin ve cemaatimizin camilerimizi şenlendirmesi gerekiyor. Bizler AK Parti olarak her sene burada sizleri ziyaret ediyoruz. Sizin derdinizi bizim derdimiz sayıyoruz ve bunu da ilimize, genel merkezimize, hükümetimize iletiyoruz. Biz istiyoruz ki kafanızda hiçbir sorun olmasın ve bu şekilde görevinizi ifa edin. Halkımızla olan iletişimi sizler kuruyorsunuz. Buradan da geri dönüşü almak, bizler için çok önemlidir. Ben de haftanızı kutluyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Din görevlileri Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile birlikte,  Gölcük Din Görevlileri Derneği’ne bir ziyarette bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Din Görevlileri Derneği Başkanı Zekeriya Acar ve dernek yönetimi hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak Belediye Başkanı Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Seymen, Dernek Başkanı Acar’a çiçek verdi. Gerçekleştirilen ziyarette ilk sözü alan Dernek Başkanı Acar, “Bu güzel günde bizleri hatırladığınız için teşekkür ediyorum Hatırlanmak ve hatırda kalmak, onore edilmek büyük mutluluk. Bu mutluluğu bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

‘DİN GÖREVLİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ’
Gölcük Belediye Başkanı Sezer, ziyarette yapmış olduğu kısa konuşmada “1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olmasından ötürü sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Din görevlilerimize şükran borçluyuz. Memleketimizin her sathında görev yapıyorsunuz. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyoruz. Haftanız da kutlu olsun” dedi.

‘HALKIMIZLA OLAN İLETİŞİMİ SİZLER KURUYORSUNUZ’
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, konuşmasında “Hocalarımız bizim için değerli. Yılın 365 gününde hatırlanması gereken kişilersiniz. Her ortamda karşı karşıyayız. Bu hafta Camiler ve Din Görevlileri Haftası. Camiler, Allah’ın evidir. Bunun da bilincindeyiz. Sizlerin ve cemaatimizin camilerimizi şenlendirmesi gerekiyor. Bizler AK Parti olarak her sene burada sizleri ziyaret ediyoruz. Sizin derdinizi bizim derdimiz sayıyoruz ve bunu da ilimize, genel merkezimize, hükümetimize iletiyoruz. Biz istiyoruz ki kafanızda hiçbir sorun olmasın ve bu şekilde görevinizi ifa edin. Halkımızla olan iletişimi sizler kuruyorsunuz. Buradan da geri dönüşü almak, bizler için çok önemlidir. Ben de haftanızı kutluyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.