LASTİK İŞ
ismail

DİŞ HASTANESİNDE YANGIN TATBİKATI

Gündem 25.11.2019 - 16:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİŞ HASTANESİNDE YANGIN TATBİKATI

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yangın eğitim iç masa başı ve saha tatbikatları yapıldı

Gölcük ADSM yetkililerinden tatbikat ile ilgili yapılan açıklamada, ‘Sağlık Bakanlığı’nın (HAP) Hastane Afeti ve Acil durumu planları yönetmeliği gereğince tüm kurumlarda yapılması gereken masa başı ve saha tatbikatları Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gerçekleştirildi. Tatbikatla senaryo gereği yangın çıktığı var sayılarak yangın alarmı fark edilmesiyle tüm HAP ekipleri ve kırmızı kod ekibi harekete geçmiştir hastanenin tahliyesi kararıyla tüm kurum personeli acil toplanma alanlarına yönlendirildi ve güvenlikleri sağlandı. İl sağlık müdürlüğü, Afetlerde Acil Hizmetler Birimi Şube Müdürlüğü personelleri Fatma Köksal, Ayşe Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen tatbikat sonrası genel değerlendirme yapıldı
Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yangın eğitim iç masa başı ve saha tatbikatları yapıldı

Gölcük ADSM yetkililerinden tatbikat ile ilgili yapılan açıklamada, ‘Sağlık Bakanlığı’nın (HAP) Hastane Afeti ve Acil durumu planları yönetmeliği gereğince tüm kurumlarda yapılması gereken masa başı ve saha tatbikatları Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gerçekleştirildi.

Tatbikatla senaryo gereği yangın çıktığı var sayılarak yangın alarmı fark edilmesiyle tüm HAP ekipleri ve kırmızı kod ekibi harekete geçmiştir hastanenin tahliyesi kararıyla tüm kurum personeli acil toplanma alanlarına yönlendirildi ve güvenlikleri sağlandı. İl sağlık müdürlüğü, Afetlerde Acil Hizmetler Birimi Şube Müdürlüğü personelleri Fatma Köksal, Ayşe Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen tatbikat sonrası genel değerlendirme yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.