LASTİK İŞ
ismail

DİŞ SAĞLIĞI HAFTASINA PASTALI KUTLAMA

Sağlık 26.11.2018 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİŞ SAĞLIĞI HAFTASINA PASTALI KUTLAMA

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü ve AK Parti Belediye Başkan Aday adayı Nihat Abiş Ağız ve Diş Sağlığı haftası olması nedeniyle Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun Salih'i yerinde ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan hekimler ile bir araya gelerek kolaylıklar dilerken hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında diş bakımının önemi, ağızdaki acil durum belirtileri tekrar hatırlatılarak rahatsızlığın şiddetlenmeden müdahale edilmesi ortaya çıkabilecek olan diğer hastalıkları da engelleyeceği vurgulandı. Sorunların tedavi edilmediği durumlarda zatürre, diyabet, dolaşım sisteminde problem hatta inme ile ilişkisi saptandığı ifade edildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ağız ve diş sağlığı bakımının küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimlerle çocuklara kazandırılması gerektiğini söyledi. Ağız ve diş rahatsızlığının birçok hastalığın habercisi olduğunu belirten Başkan Ellibeş, “Bireyin genel sağlığını doğrudan etkileyen diş hastalıkları için başta çocukluktan itibaren verilecek eğitimlerle toplumsal duyarlılık oluşturulması ve koruyucu önlemlerin alınması gerekiyor.  Bu bilincin oluşmasında özverili çalışmalar yürüterek, halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması için her türlü bakım ve tedavilerini sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü ve AK Parti Belediye Başkan Aday adayı Nihat Abiş Ağız ve Diş Sağlığı haftası olması nedeniyle Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun Salih'i yerinde ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan hekimler ile bir araya gelerek kolaylıklar dilerken hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında diş bakımının önemi, ağızdaki acil durum belirtileri tekrar hatırlatılarak rahatsızlığın şiddetlenmeden müdahale edilmesi ortaya çıkabilecek olan diğer hastalıkları da engelleyeceği vurgulandı. Sorunların tedavi edilmediği durumlarda zatürre, diyabet, dolaşım sisteminde problem hatta inme ile ilişkisi saptandığı ifade edildi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ağız ve diş sağlığı bakımının küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimlerle çocuklara kazandırılması gerektiğini söyledi. Ağız ve diş rahatsızlığının birçok hastalığın habercisi olduğunu belirten Başkan Ellibeş, “Bireyin genel sağlığını doğrudan etkileyen diş hastalıkları için başta çocukluktan itibaren verilecek eğitimlerle toplumsal duyarlılık oluşturulması ve koruyucu önlemlerin alınması gerekiyor.  Bu bilincin oluşmasında özverili çalışmalar yürüterek, halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması için her türlü bakım ve tedavilerini sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.