LASTİK İŞ

DİYABET OKULU 2018 YILI İLK MEZUNLARINI VERDİ

Sağlık 04.03.2018 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİYABET OKULU 2018 YILI İLK MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi diyabet okulu 2018 yılı ilk mezunlarını verdi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyabet Okulu 2018 yılı ilk Grubundan bu ay 14 kişi mezun oldu. Hastanenin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği “Diyabet Okulundan” eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar. Hastane İdaresinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Diyabet Okulunda uzman kişiler tarafından eğitim veriyoruz. Eğitim sonunda diyabetli hastalarımız hastalığı nasıl yöneteceklerini öğreniyorlar. Eğitim sonunda mezun olan hastalarımıza diploma veriyoruz” dedi. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi diyabet okulu 2018 yılı ilk mezunlarını verdi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyabet Okulu 2018 yılı ilk Grubundan bu ay 14 kişi mezun oldu. Hastanenin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği “Diyabet Okulundan” eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar.
Hastane İdaresinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Diyabet Okulunda uzman kişiler tarafından eğitim veriyoruz. Eğitim sonunda diyabetli hastalarımız hastalığı nasıl yöneteceklerini öğreniyorlar. Eğitim sonunda mezun olan hastalarımıza diploma veriyoruz” dedi. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.