DİYABET TARAMASI YAPILDI

Sağlık 26.10.2017 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DİYABET TARAMASI YAPILDI

Diyabet farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde diyabet hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman tarafından kurulan stantta vatandaşlara bilgilendirilme yapıldı. Standı ziyaret eden vatandaşlara, “Doğru egzersiz, Diyet ve eğitim konularında bilgiler verilip, broşür dağıtıldı ve isteyenlerin ücretsiz olarak kan şekeri ölçümü yapıldı. Kan şekeri sonucu şüpheli olarak gözlenen kişiler dâhiliye polikliniğine yönlendirildi. Hastanenn bu tarzda sağlık taraması yapmasından vatandaşlar olukça memnun kalıyor.

Diyabet farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde diyabet hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman tarafından kurulan stantta vatandaşlara bilgilendirilme yapıldı.
Standı ziyaret eden vatandaşlara, “Doğru egzersiz, Diyet ve eğitim konularında bilgiler verilip, broşür dağıtıldı ve isteyenlerin ücretsiz olarak kan şekeri ölçümü yapıldı. Kan şekeri sonucu şüpheli olarak gözlenen kişiler dâhiliye polikliniğine yönlendirildi. Hastanenn bu tarzda sağlık taraması yapmasından vatandaşlar olukça memnun kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.