LASTİK İŞ
ismail

Diyanet kurban fiyatlarını belirledi

12.09.2013 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Diyanet kurban fiyatlarını belirledi

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürüttüğü 'Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu' başlatıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürüttüğü 'Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu' başlatıldı. Organizasyonla, kurbanlar, yurt içi ve başta Afrika ülkeleri olmak üzere Ortadoğu, Orta Asya,Balkanlar ve Kafkaslarda 40'ı aşkın ülkede, kesim merkezlerinde oluşturulan komiteler nezaretinde dini esaslara uygun kesilecek. Bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlara dağıtılacak. YURTİÇİNDE 550 YURTDIŞINDA 380 TL Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıylayürütülen Vekalet yoluyla kurban organizasyonu için bu yılki bedelin yurtiçinde 550 TL, yurtdışında ise 380 TL olduğunu belirtilen genelgede, organizasyona katılmak isteyen vatandaşların, kurban bedellerini, en geç 14 Ekim 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yatırması gerektiği kaydedildi. Organizasyonda kurbanların, yurt içi ve yurt dışında kesim oluşturulan komiteler nezaretinde dinimizin esaslarına uygun olarak kesildiği belirtilen genelgede, bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlara dağıtıldığı ifade edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürüttüğü 'Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu' başlatıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürüttüğü 'Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu' başlatıldı. Organizasyonla, kurbanlar, yurt içi ve başta Afrika ülkeleri olmak üzere Ortadoğu, Orta Asya,Balkanlar ve Kafkaslarda 40'ı aşkın ülkede, kesim merkezlerinde oluşturulan komiteler nezaretinde dini esaslara uygun kesilecek.

Bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

YURTİÇİNDE 550 YURTDIŞINDA 380 TL

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıylayürütülen Vekalet yoluyla kurban organizasyonu için bu yılki bedelin yurtiçinde 550 TL, yurtdışında ise 380 TL olduğunu belirtilen genelgede, organizasyona katılmak isteyen vatandaşların, kurban bedellerini, en geç 14 Ekim 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yatırması gerektiği kaydedildi.

Organizasyonda kurbanların, yurt içi ve yurt dışında kesim oluşturulan komiteler nezaretinde dinimizin esaslarına uygun olarak kesildiği belirtilen genelgede, bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlara dağıtıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.