DİYARBAKIR DİSKİ'DEN ANLAMLI PANKART

Spor 21.08.2013 - 07:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DİYARBAKIR DİSKİ'DEN ANLAMLI PANKART

Gölcükspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan derbi maçında, DİSKİ'li futbolcular çok anlamlı bir pankartla sahaya çıktı.

Uzun süre alkışlandılar 17 Ağustos 1999'da saat 03.02'de 45 saniyeliğine karardı İzmit'in Dünya'su. Bu kısa süre sonunda İzmit ve çevresi yerle bir olmuş, son 100 yılın en büyük dramlarından birisi yaşanmıştı. Unutulmayacak sahnelerin yaşandığı bu günün ardından acılarımızı paylaşanlara ve hatırlayanlara minnettar olduk. İşte bu kara günümüzü hatırlayan ve bir nebze olsun yaralara merhem olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un asil futbolcuları, 17 Ağustos'ta Gölcükspor ile oynanan dostluk maçına bu pankartla çıktı. "Depremde yaşamını yitirenleri saygıyla anıyoruz" yazılı anlamlı bir pankartla maça çıkan Diyarbakırlı futbolcular herkesi duygulandırdı. Gölcüksporlu taraftar, yönetici ve futbolcular, rakip takımın bu hareketini uzun süre alkışladı.
Gölcükspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan derbi maçında, DİSKİ'li futbolcular çok anlamlı bir pankartla sahaya çıktı.

Uzun süre alkışlandılar

17 Ağustos 1999'da saat 03.02'de 45 saniyeliğine karardı İzmit'in Dünya'su. Bu kısa süre sonunda İzmit ve çevresi yerle bir olmuş, son 100 yılın en büyük dramlarından birisi yaşanmıştı. Unutulmayacak sahnelerin yaşandığı bu günün ardından acılarımızı paylaşanlara ve hatırlayanlara minnettar olduk. İşte bu kara günümüzü hatırlayan ve bir nebze olsun yaralara merhem olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un asil futbolcuları, 17 Ağustos'ta Gölcükspor ile oynanan dostluk maçına bu pankartla çıktı. "Depremde yaşamını yitirenleri saygıyla anıyoruz" yazılı anlamlı bir pankartla maça çıkan Diyarbakırlı futbolcular herkesi duygulandırdı. Gölcüksporlu taraftar, yönetici ve futbolcular, rakip takımın bu hareketini uzun süre alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.