LASTİK İŞ

DOĞAL TASARIM SERGİSİ AÇILDI

26.04.2016 - 08:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DOĞAL TASARIM SERGİSİ AÇILDI

Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan tarafından Değirmednere sanatevinde Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi açıldı

Ülkenin bir çok yerinde sergi açan Doğal tasarım sanatçısı Uğur Soydan, değiremdnere Sanatevinde Sergi Açtı. Sergi Açılışına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet ellibe, başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar, öğrenciler ve sanat severler katıldı. Aynı zamanda İyi bir ressam da olan ve yaptığı tablolarla birlikte doğadan topladığı ilginç ürünleri bir araya getiren Uğur Soydan’ın sergisi dikkat çekti. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  "Uğur Soydan beyi açtığı sergiyle ayrı bir hava kattı kendisine teşekkür ediyorum”dedi. Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan ise, "Bir sanatçı olarak bana destek veren Kaymakamımıza,  Belediye Başkanmıza ve kent Konseyine teşekkür ediyorum dedi.
Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan tarafından Değirmednere sanatevinde Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi açıldı

Ülkenin bir çok yerinde sergi açan Doğal tasarım sanatçısı Uğur Soydan, değiremdnere Sanatevinde Sergi Açtı. Sergi Açılışına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet ellibe, başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar, öğrenciler ve sanat severler katıldı.

Aynı zamanda İyi bir ressam da olan ve yaptığı tablolarla birlikte doğadan topladığı ilginç ürünleri bir araya getiren Uğur Soydan’ın sergisi dikkat çekti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  "Uğur Soydan beyi açtığı sergiyle ayrı bir hava kattı kendisine teşekkür ediyorum”dedi.


Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan ise, "Bir sanatçı olarak bana destek veren Kaymakamımıza,  Belediye Başkanmıza ve kent Konseyine teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.