DOĞANIN SIRLARI

16.10.2016 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DOĞANIN SIRLARI

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde yeni sezona bomba gibi girildi. Her ay ücretsiz ve halka açık etkinliklerin düzenlendiği Kültür Merkezi yepyeni bir sergi ile sezona merhaba dedi

Sanatseverleri; yaptığı seramik eserleri ile, düş gücünün doruklarına ulaştırmayı hedefleyen sanatçı Hüseyin Özçelik; geçtiğimiz akşam  Gölcük’lü sanatseverler ile buluştu.   Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Hüseyin Özçelik, 25 yılı aşkın sanat eğitimi içerisinde, Hacettepe  Üniversitesi’nin dışında Gazi Üniversitesi, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde de eğitim vermiş ve çeşitli seramik panolar uygulamıştır. İçinde yaşadığımız doğanın birçok şifreyi barındırdığı ve korunan şifrelerin çözümüyle hayatımıza birçok kazanımlar sağladığı gerçekliğine inanan sanatçı; doğayı kendi çıkarlarımız uğruna katlederek yok etmenin ne kadar üzücü olduğunu anlatıyor eselerinde. Sanatın toplum içinde olmazsa olmazlardan biri olduğunu düşünen sanatçı, İlköğretim çağından başlayarak sanatla içiçe olan bireylerin, sanat eğitimi sayesinde görsel algılarının zenginleşip daha başarılı olduklarını da öne sürüyor.   Geçtiğimiz akşam açılış kokteyli ile Gölcük halkı ile eserlerini buluşturan sanatçının temel amacı sanat aktivitelerinin çoğaltılması ve bu aktivitelere toplumun da birebir katılmasının sağlanmasıdır. Hüseyin Özçelik’in “Mutlu bireyler, mutlu toplum.” İlkesiyle yola çıktığı sergisi “Doğanın Sırları” 9 Kasım tarihine kadar Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde  sanatseverleri bekliyor.
Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde yeni sezona bomba gibi girildi. Her ay ücretsiz ve halka açık etkinliklerin düzenlendiği Kültür Merkezi yepyeni bir sergi ile sezona merhaba dedi

Sanatseverleri; yaptığı seramik eserleri ile, düş gücünün doruklarına ulaştırmayı hedefleyen sanatçı Hüseyin Özçelik; geçtiğimiz akşam  Gölcük’lü sanatseverler ile buluştu.

 

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Hüseyin Özçelik, 25 yılı aşkın sanat eğitimi içerisinde, Hacettepe  Üniversitesi’nin dışında Gazi Üniversitesi, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde de eğitim vermiş ve çeşitli seramik panolar uygulamıştır. İçinde yaşadığımız doğanın birçok şifreyi barındırdığı ve korunan şifrelerin çözümüyle hayatımıza birçok kazanımlar sağladığı gerçekliğine inanan sanatçı; doğayı kendi çıkarlarımız uğruna katlederek yok etmenin ne kadar üzücü olduğunu anlatıyor eselerinde. Sanatın toplum içinde olmazsa olmazlardan biri olduğunu düşünen sanatçı, İlköğretim çağından başlayarak sanatla içiçe olan bireylerin, sanat eğitimi sayesinde görsel algılarının zenginleşip daha başarılı olduklarını da öne sürüyor.

 

Geçtiğimiz akşam açılış kokteyli ile Gölcük halkı ile eserlerini buluşturan sanatçının temel amacı sanat aktivitelerinin çoğaltılması ve bu aktivitelere toplumun da birebir katılmasının sağlanmasıdır. Hüseyin Özçelik’in “Mutlu bireyler, mutlu toplum.” İlkesiyle yola çıktığı sergisi “Doğanın Sırları” 9 Kasım tarihine kadar Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde  sanatseverleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.