LASTİK İŞ
ismail

DOĞAYLA İÇ İÇE EĞİTİM

Eğitim 13.01.2020 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOĞAYLA İÇ İÇE EĞİTİM

Kurucu Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban tarafından yeni açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minikleri doğayla iç içe yaşayarak, organik besleniyorlar. Okul bahçesinde sebze, meyve, hayvan barınakları bulunuyor. Minik öğrenciler kendi ektikleri sebzelerle beslenirken, besledikleri evcil hayvanlarından tavukların yumurtalarını kendileri toplayıp ve bu gıdalarla organik besleniyorlar.

Çocuk gelişimi uzmanı okul müdürü Esra Balaban tarafından eğitim ve öğretime açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minik öğrencileri doğayla iç içe eğitiliyorlar. Kurucu Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban tarafından yeni açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minikleri doğayla iç içe yaşayarak, organik besleniyorlar. Okul bahçesinde sebze, meyve, hayvan barınakları bulunuyor. Minik öğrenciler kendi ektikleri sebzelerle beslenirken, besledikleri evcil hayvanlarından tavukların yumurtalarını kendileri toplayıp ve bu gıdalarla organik besleniyorlar. Gölcük'te bir ilki gerçekleştiren okul kurucu müdürü Esra Balaban doğayla iç içe eğitimle ilgili şu açıklamalarda bulundu.  Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban; “bizim amacımız bu minik kalplere bu gün itibaren organik beslenme nasıl olur? Bunun için neler yapmalıyız? Aynı zamanda kendimiz üretip ve organik beslenmeyi öğretmeye çalışıyoruz. Bu nedenle Anaokulumuzda üretim alanı, evcil hayvan bakımı spor alanı bulunuyor. Bunlardan faydalanıyoruz” diyen Balaban okuldaki eğitim farkını şu şekilde anlattı. Balaban, farklı bir anaokulu projesi olan Bahçe anaokulu Çocukların Dört duvar arasından ve ekran başından ayrılarak doğayla iç içe oldukları bir anaokuludur. Çocukların farklı sebze ve meyveleri ektikleri üretmeyi Öğrendikleri büyük bir bahçe alanı var. Farklı evcil hayvanları tanıyarak ve onları her gün düzenli olarak besleyerek sorumluluk ve merhamet duygusunu geliştirmek istiyoruz. Yaz kış demeden bahçede olan çocukların bağışıklık sistemleri gelişiyor ve yaparak yaşayarak öğrendikleri için öğrenilen bilgiler kalıcı oluyor. Bahçede çocuklar için bir uygulama mutfağı ve eski bir toprak kuzine var çocuklar burada gözleme Mısır ve kestane pişirebiliyorlar. Günümüzde çocuklar doğadan ve hayvanlardan uzak yaşıyor bizler çocukların stresten uzak ve doğal olarak eğitim almalarını ve doğal beslenmelerini hedefliyoruz. 3 -6  yaş arasındaki çocuklara hizmet veren Bahçe Anaokulunda çocuk pedagojisi çok önemseniyor ve gelişimleri okulun sahibi olan çocuk gelişimi uzmanı Esra balaban tarafından takip ediliyor. Aynı zamanda okulun açık alanda bir spor alanı var ve çocuklar her gün düzenli olarak jimnastik ve spor etkinliklerini yaparak fiziksel olarak da destekleniyorlar. Fahri Haner
Kurucu Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban tarafından yeni açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minikleri doğayla iç içe yaşayarak, organik besleniyorlar. Okul bahçesinde sebze, meyve, hayvan barınakları bulunuyor. Minik öğrenciler kendi ektikleri sebzelerle beslenirken, besledikleri evcil hayvanlarından tavukların yumurtalarını kendileri toplayıp ve bu gıdalarla organik besleniyorlar.

Çocuk gelişimi uzmanı okul müdürü Esra Balaban tarafından eğitim ve öğretime açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minik öğrencileri doğayla iç içe eğitiliyorlar.

Kurucu Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban tarafından yeni açılan Gölcük Bahçe Anaokulu minikleri doğayla iç içe yaşayarak, organik besleniyorlar. Okul bahçesinde sebze, meyve, hayvan barınakları bulunuyor. Minik öğrenciler kendi ektikleri sebzelerle beslenirken, besledikleri evcil hayvanlarından tavukların yumurtalarını kendileri toplayıp ve bu gıdalarla organik besleniyorlar. Gölcük'te bir ilki gerçekleştiren okul kurucu müdürü Esra Balaban doğayla iç içe eğitimle ilgili şu açıklamalarda bulundu. 
Çocuk gelişimi uzmanı Okul Müdürü Esra Balaban; “bizim amacımız bu minik kalplere bu gün itibaren organik beslenme nasıl olur? Bunun için neler yapmalıyız? Aynı zamanda kendimiz üretip ve organik beslenmeyi öğretmeye çalışıyoruz. Bu nedenle Anaokulumuzda üretim alanı, evcil hayvan bakımı spor alanı bulunuyor. Bunlardan faydalanıyoruz” diyen Balaban okuldaki eğitim farkını şu şekilde anlattı. Balaban, farklı bir anaokulu projesi olan Bahçe anaokulu Çocukların Dört duvar arasından ve ekran başından ayrılarak doğayla iç içe oldukları bir anaokuludur.
Çocukların farklı sebze ve meyveleri ektikleri üretmeyi Öğrendikleri büyük bir bahçe alanı var. Farklı evcil hayvanları tanıyarak ve onları her gün düzenli olarak besleyerek sorumluluk ve merhamet duygusunu geliştirmek istiyoruz. Yaz kış demeden bahçede olan çocukların bağışıklık sistemleri gelişiyor ve yaparak yaşayarak öğrendikleri için öğrenilen bilgiler kalıcı oluyor. Bahçede çocuklar için bir uygulama mutfağı ve eski bir toprak kuzine var çocuklar burada gözleme Mısır ve kestane pişirebiliyorlar.
Günümüzde çocuklar doğadan ve hayvanlardan uzak yaşıyor bizler çocukların stresten uzak ve doğal olarak eğitim almalarını ve doğal beslenmelerini hedefliyoruz. 3 -6  yaş arasındaki çocuklara hizmet veren Bahçe Anaokulunda çocuk pedagojisi çok önemseniyor ve gelişimleri okulun sahibi olan çocuk gelişimi uzmanı Esra balaban tarafından takip ediliyor. Aynı zamanda okulun açık alanda bir spor alanı var ve çocuklar her gün düzenli olarak jimnastik ve spor etkinliklerini yaparak fiziksel olarak da destekleniyorlar.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.