LASTİK İŞ
ismail

DOĞU GUTA’YA YARDIM TIR’I DUALARLA YOLA ÇIKTI

20.04.2018 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOĞU GUTA’YA YARDIM TIR’I DUALARLA YOLA ÇIKTI

Gölcük’te ki STK’lar Birliği Gölcük Belediyesi’nin ve siyasi partilerinde desteği ile Suriye Doğu Guta’ya 1100 çuval un gönderdi.

Suriye Doğu Guta’da uzun bir zamandır insanlık dramı yaşanıyor. Yiyecek ekmeği dahi olmayan çocuk, kadın binlerce Müslüman kardeşlerimiz savaş nedeniyle açlıkla yüz yüze kalmış durumda.  Dünya bu zulmü izlerken, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları bölgeye yardım göndermek için kampanyalar düzenliyor. Gölcük’te de iki haftadır devam eden Gölcük Belediyesi ve Gölcük STK’lar Birliği tarafından da desteklenen kampanya neticesinde toplanan yardımlar Anıtpark’ta düzenlenen törenle bir TIR olarak Suriye Doğu Guta’ya gönderildi. Kampanya kapsamında iki tır olarak yaklaşık 1100 çuval un Doğu Guta halkına bir nebze olsa destek vermiş olacak.   GÖLCÜK HALKI MAZLUMUN YANINDA Anıtpark’ta yapılan törene ise geniş katılımın olurken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve STK’ların başkan ve yöneticileri yer aldı. Kaymakam Altıntaş “Mazlumun yanındayız. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyoru”dedi. Başkan Ellibeş “yaşanan zulmü izlememiz mümkün değil. Yardım kampanyasını başlatan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum”dedi.  Konuşmaların ardından dualarla TIR Suriye Guta’ya uğurlandı.
Gölcük’te ki STK’lar Birliği Gölcük Belediyesi’nin ve siyasi partilerinde desteği ile Suriye Doğu Guta’ya 1100 çuval un gönderdi.

Suriye Doğu Guta’da uzun bir zamandır insanlık dramı yaşanıyor. Yiyecek ekmeği dahi olmayan çocuk, kadın binlerce Müslüman kardeşlerimiz savaş nedeniyle açlıkla yüz yüze kalmış durumda. 
Dünya bu zulmü izlerken, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları bölgeye yardım göndermek için kampanyalar düzenliyor. Gölcük’te de iki haftadır devam eden Gölcük Belediyesi ve Gölcük STK’lar Birliği tarafından da desteklenen kampanya neticesinde toplanan yardımlar Anıtpark’ta düzenlenen törenle bir TIR olarak Suriye Doğu Guta’ya gönderildi. Kampanya kapsamında iki tır olarak yaklaşık 1100 çuval un Doğu Guta halkına bir nebze olsa destek vermiş olacak.

 

GÖLCÜK HALKI MAZLUMUN YANINDA
Anıtpark’ta yapılan törene ise geniş katılımın olurken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve STK’ların başkan ve yöneticileri yer aldı. Kaymakam Altıntaş “Mazlumun yanındayız. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyoru”dedi.
Başkan Ellibeş “yaşanan zulmü izlememiz mümkün değil. Yardım kampanyasını başlatan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum”dedi.
 Konuşmaların ardından dualarla TIR Suriye Guta’ya uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.