LASTİK İŞ

DOKSAN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Eğitim 29.11.2018 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOKSAN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Dört Yıl süreyle Eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuarı 2017-2018 yıllarındaki eğitim döneminde 90 öğrenciyle eğitime devam ediyor.

Gölcük Belediye Konservatuarı'nın kış kursları 7 dalda devam ediyor. Boş zamanlarını bir sanat dalında yetişerek değerlendiren vatandaşlar kursların tamamlanmasının ardından sertifika alacak. 4 Yıl süreyle Eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuarı 2017-2018 yıllarındaki eğitim döneminde 90 öğrenciyle eğitime devam ediyor.  Gölcük Belediye Konservatuarında Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan olmak üzere 7 Branşta eğitim verilmektedir. Bu derslerin dışında öğrenciler Batı Müziği, Halk Müziği ve Türk Müziği solfej derslerinden de eğitim almaktadırlar.  Gölcük Belediyesi  Konservatuar eğitimleri Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilmektedir. 
Dört Yıl süreyle Eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuarı 2017-2018 yıllarındaki eğitim döneminde 90 öğrenciyle eğitime devam ediyor.

Gölcük Belediye Konservatuarı'nın kış kursları 7 dalda devam ediyor. Boş zamanlarını bir sanat dalında yetişerek değerlendiren vatandaşlar kursların tamamlanmasının ardından sertifika alacak. 4 Yıl süreyle Eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuarı 2017-2018 yıllarındaki eğitim döneminde 90 öğrenciyle eğitime devam ediyor. 
Gölcük Belediye Konservatuarında Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan olmak üzere 7 Branşta eğitim verilmektedir. Bu derslerin dışında öğrenciler Batı Müziği, Halk Müziği ve Türk Müziği solfej derslerinden de eğitim almaktadırlar. 
Gölcük Belediyesi  Konservatuar eğitimleri Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.