LASTİK İŞ
ismail

DOKTOR KADROSU GÜÇLENİYOR

Sağlık 21.02.2019 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOKTOR KADROSU GÜÇLENİYOR

Özel Kocaeli hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İç Hastalıkları Uzman Doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan hasta kabulüne başladı.

Yeniköy Merkez Mah. Mine Çiçeği Sok. No: 6  The Ness otel yanında  bulunan Özel Kocaeli Hastanesi Doktor kadrosunu güçlendiriyor. İç hastalıkları uzmanı doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan  hasta kabulüne başladı. Uzman Doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan kimdir? Uz. Dr. Muharrem Hasan Uğur Cinan 1968 yılında izmitte doğmuş olup evli ve 2 çocuk babasıdır. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.2002 Yılında Gülhane Askeri Akademisi Tıp Fakültesi Haydarpaşa Hastanesi İç Hastalıkları üzerine ihtisası tamamlamış olan doktorumuz İyi derecede İngilizce orta derecede Fransızca ve arapça bilmektedir. Daha önce Gölcük askeri hastanesi Çanakkale askeri hastanesi ve Yalova aktif hastanesinde görev yapan doktor Cinan, 2019 Şubat ayı itibari ile özel Kocaeli hastanesinde çalışmaya başlamıştır. Tıbbı ilgi alanları Üst Ve Alt Solunum yolu Hastalıkları, Ateşli Hastalıklar, Hipertansiyon Diyabet Tiroid Hastalıkları Kolesterol ve Trigliserid Yükseklikleri Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit Ülser Reflü Spastik Kolit Vb. Karaciğer ve Safra Kesesi Hastalıkları Akciğer Hastalıkları Kronik Bronşit Amfizem Astım Vb. Böbrek Hastalıkları Kansızlık ve Kan Hastalıkları Tanı Ve Tedavisi Çeşitli Kanser Hastalıklarının Erken Tanısı Romatizmal Hastalıklar Kas ve İskelet Sistemi Hastalıkları
Özel Kocaeli hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İç Hastalıkları Uzman Doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan hasta kabulüne başladı.

Yeniköy Merkez Mah. Mine Çiçeği Sok. No: 6  The Ness otel yanında  bulunan Özel Kocaeli Hastanesi Doktor kadrosunu güçlendiriyor. İç hastalıkları uzmanı doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan  hasta kabulüne başladı.

Uzman Doktor Muharrem Hasan Uğur Cinan kimdir?

Uz. Dr. Muharrem Hasan Uğur Cinan 1968 yılında izmitte doğmuş olup evli ve 2 çocuk babasıdır. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.2002 Yılında Gülhane Askeri Akademisi Tıp Fakültesi Haydarpaşa Hastanesi İç Hastalıkları üzerine ihtisası tamamlamış olan doktorumuz İyi derecede İngilizce orta derecede Fransızca ve arapça bilmektedir. Daha önce Gölcük askeri hastanesi Çanakkale askeri hastanesi ve Yalova aktif hastanesinde görev yapan doktor Cinan, 2019 Şubat ayı itibari ile özel Kocaeli hastanesinde çalışmaya başlamıştır.

Tıbbı ilgi alanları

Üst Ve Alt Solunum yolu Hastalıkları, Ateşli Hastalıklar, Hipertansiyon Diyabet Tiroid Hastalıkları Kolesterol ve Trigliserid Yükseklikleri Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit Ülser Reflü Spastik Kolit Vb. Karaciğer ve Safra Kesesi Hastalıkları Akciğer Hastalıkları Kronik Bronşit Amfizem Astım Vb. Böbrek Hastalıkları Kansızlık ve Kan Hastalıkları Tanı Ve Tedavisi Çeşitli Kanser Hastalıklarının Erken Tanısı Romatizmal Hastalıklar Kas ve İskelet Sistemi Hastalıkları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.