LASTİK İŞ
ismail

DOKTOR ŞEMSİ TAŞTAN AİLE KONAK'DA GÖREVE BAŞLAYACAK

Sağlık 19.10.2017 - 09:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOKTOR ŞEMSİ TAŞTAN AİLE KONAK'DA GÖREVE BAŞLAYACAK

Op. Dr. Ortopedi uzmanı Şemsi Taştan Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinden ayrıldı.

Uzun süredir Gölcük Necati çelik devlet hastanesinde görev yapan ve hastaları tarfaından sevilen Op. Dr. Şemsi Taştan istifa ederek görevinden ayrıldı. AİLE KONAK'DA Uzm. Dr. Şemsi Taştan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak Özel Aile Konak hastanesinde önümüzdeki hafta göreve başlayacak. Eğitim Bilgileri Tıp Fakültesi İstanbul Üniversitesi Mezuniyet, 1994 Uzmanlık İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mezuniyet, 2003
Op. Dr. Ortopedi uzmanı Şemsi Taştan Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinden ayrıldı.

Uzun süredir Gölcük Necati çelik devlet hastanesinde görev yapan ve hastaları tarfaından sevilen Op. Dr. Şemsi Taştan istifa ederek görevinden ayrıldı.

AİLE KONAK'DA

Uzm. Dr. Şemsi Taştan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak Özel Aile Konak hastanesinde önümüzdeki hafta göreve başlayacak.

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi

İstanbul Üniversitesi
Mezuniyet, 1994

Uzmanlık

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Mezuniyet, 2003

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.